Kom jij ons instructieteam versterken?

We zijn op zoek naar iemand die ons instructieteam wil komen versterken. Ben jij in het bezit van een instructeursdiploma en vind je het leuk om twee enthousiaste groepen op vrijdagavond les te geven? Neem dan snel contact met ons op!
 
Interesse of meer info nodig? Mail naar huurpony@hyr.nl.

Rabobank Clubkas Campagne: Spek je Clubkas!

De Hollandsche IJsselruiters doen dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Wij willen de opbrengst graag gebruiken voor grote renovatieprojecten die eraan zitten te komen (o.a. verwijderen asbest en vernieuwen van dak binnenrijbaan). 
De opbrengst voor de vereniging wordt bepaald door het aantal leden van de Rabobank die op ons stemmen.

Dus ben jij lid van de Rabobank? Stem dan op de Hollandsche IJsselruiters (stemmen kan nu! En t/m vrijdag 28 september)!!
Ken je familie, vrienden of buren die lid zijn van de Rabobank? Vraag ook hen om op ons te stemmen.

Leden van de Rabobank kunnen de score volgen.

Klik op onderstaande link om te stemmen:

NU STEMMEN!!

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Welkoop Haastrecht is hoofdsponsor van Clubkampioenschap

We zijn trots te kunnen melden dat Welkoop Haastrecht hoofdsponsor is van het Open Clubkampioenschap, die op zaterdag 26 mei zal worden verreden. De naam van dit kampioenschap is daarom: Welkoop Open Clubkampioenschap.

Heb je je al opgegeven? Dat kan nog door te mailen naar wedstrijden@hyr.nl. Kijk op de website voor meer info!

Enkele pensionstallen beschikbaar

Op het terrein van de Hollandsche IJsselruiters staan een 16 mooie stallen. Onze vereniging biedt dus de mogelijkheid uw paard of pony bij ons te stallen en heel makkelijk volop gebruik te maken van alle beschikbare faciliteiten. De kosten voor stalling bedragen €230 per maand. Dit bedrag is inclusief stro, kuil en krachtvoer (Havens basissportbrok). Ook mogen de paarden en pony’s tijdens de zomermaanden gebruik maken van het weiland.

Wanneer je je paard of pony hier wilt stallen is het wel noodzakelijk om lid te worden van de Hollandsche Ijsselruiters, zodat gelijk gebruik gemaakt kan worden van de gehele accommodatie met o.a. 20×60 binnen- en buitenrijbaan, paddock/longeerbak en wasplaats.

Onze vereniging draait op onze enthousiaste vrijwilligers. Zij zorgen voor de organisatie van de wedstrijden en evenementen, maar ook grotendeels voor het onderhoud van onze accommodatie.

Kom gerust eens langs om een kijkje te komen nemen en neem voor meer info contact gerust contact op via info@hyr.nl.

Vacature springinstructie

Paardensportvereniging de Hollandsche IJsselruiters is per direct op zoek naar enthousiaste gediplomeerde springinstructie. Het gaat om de huurponyspringles met gevorderde kinderen, die al ervaring hebben met rijden van een klein parcours tijdens de lessen en tijdens onze huurponyspringwedstrijden.

De les is op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. We willen na de zomervakantie starten met één les, maar een tweede les behoort, bij voldoende belangstelling, zeker tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie en de lesvergoeding kunt u contact opnemen met Jolanda Boere (via huurpony@hyr.nl of 06 1457 7022).

Onderhoud website

Deze week zullen er onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden aan de HYR-website. De website zal een upgrade ondergaan, waardoor deze weer helemaal van deze tijd is. Op de achtergrond vinden er al voorbereidingen plaats; er worden back-ups gemaakt van zowel alle databases als mailboxen, zodat het overzetten straks kan verlopen zonder verlies van gegevens. Dat is een flinke klus!

Wat gaan we hiervan merken?

Tijdens de migratie kan het zijn dat de website enige tijd niet te bereiken is. Ook zullen de mailboxen opnieuw ingesteld worden, dus die zijn ook tijdelijk niet bereikbaar. Beheerders van HYR-mailboxen zullen benaderd worden met de nieuwe inloggegevens en kunnen daarna het wachtwoord gewoon weer wijzigen.

Mocht je deze week een les invoeren, houd dan in de gaten of deze er na dit weekend er nog steeds instaat. Mogelijk vindt dit precies plaats tijdens het omzetten en dan kunnen er gegevens verloren gaan.

Wat we hier uiteindelijk aan hebben? Onze website is straks weer helemaal up-to-date en er is onbeperkt dataverkeer mogelijk. Dit alles maakt de website ook sneller in gebruik.

Hopelijk blijft de overlast beperkt tot het minimum en kunnen we snel weer genieten van alle mogelijkheden van onze website.

Beste wensen voor het nieuwe jaar!

Het bestuur van de Hollandsche IJsselruiters wenst u een sportief, gelukkig en gezond nieuwjaar! Laten we er met elkaar een positief 2017 van maken waarin we plezier beleven aan het beoefenen van de paardensport op onze mooie vereniging.

P.S.: heeft u zich al opgegeven voor de nieuwjaarsborrel en bingo op 20 januari 2017? Tot dan!

Nieuwe HYR website online!

Zoals je kunt zien is de website van de Hollandsche IJsselruiters vanaf heden volledig vernieuwd. We hopen een overzichtelijke en informatieve website ontwikkeld te hebben, die de komende tijd nog verder verbeterd en geüpdatet zal gaan worden. Mocht je ergens nog schoonheidsfoutjes tegenkomen of van mening zijn dat iets makkelijker vindbaar moet zijn, laat het gerust weten via website@hyr.nl. Positieve feedback is welkom!

Nieuwstip

De website opent met het laatste nieuws over onze vereniging. Door de website regelmatig te bezoeken, blijf je op de hoogte van de komende evenementen en de verrichtingen van onze leden op wedstrijden en kampioenschappen. Mocht je zelf nieuws hebben dat hier niet mag ontbreken, stuur dan een leuk bericht in via de nieuwstip. De webredactie zal je bericht dan zo snel mogelijk online plaatsen.

Lesrooster

Het online lesrooster is een veel gebruikt onderdeel van onze website. We maken gebruik van een nieuw systeem, dus het zal even wennen worden aan de nieuwe manier van het invoeren van de lessen. De komende tijd zal met name het lesrooster nog wel aan verandering onderhevig zijn om het invoeren en aanpassen van lessen steeds eenvoudiger te maken voor onze leden. Het lesrooster is nu een maandelijks overzicht van alle lessen en evenementen bij de HYR. We werken eraan om hier een meer overzichtelijk weekoverzicht van te maken. Mocht je nog andere suggesties hebben voor verbetering? Laat het gerust weten. Helaas zullen we niet kunnen voldoen aan alle wensen i.v.m. de technische beperkingen van het systeem dat we hiervoor gebruiken.

Invoeren van lessen kan pas nadat je geregistreerd en ingelogd bent. Hopelijk wijst e.e.a. zichzelf wanneer je ons lesrooster bekijkt.

Social media

Zie je een leuk nieuwsbericht of evenement op onze website staan? Via social media knoppen onderaan het bericht, kun je berichten makkelijk delen via verschillende social media.

We hopen dat jullie de nieuwe website kunnen waarderen! Voor vragen of opmerkingen, mail gerust naar website@hyr.nl.