Grote Clubactie: jij doet toch ook mee?

Onze jeugdleden zijn van start gegaan met het verkopen van Grote Clubactieloten. In deze gekke tijd waar de afstand van 1.5 meter tot elkaar bewaard moet blijven, is dat een extra grote uitdaging. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om volledig Corona-proof toch loten te verkopen. Dat kan via de QR code op de verkoopboekjes óf via de online verkooppagina. Op de homepagina van hyr.nl kun je direct doorklikken naar de HYR-verkooppagina. Daar kan iemand óók jouw naam als verkoper neerzetten, zodat de verkoop keurig bij jouw opbrengst geteld kan worden.

Waarom? Omdat onze meest succesvolle verkopers kunnen kiezen of zij een privé(spring)les willen óf een coole fotoshoot van jou en je pony door een professionele sport- en portretfotograaf. Hoe tof is dat?!

Op clubactie.nl kun je allerlei praktisch informatie vinden over de loten verkoop. Mocht je verder nog vragen hebben, stuur gerust een mailtje naar sponsor@hyr.nl.

Succes allemaal!

Grote Clubactie 2019

De Grote Clubactie is alweer enige tijd geleden van start gegaan. We hebben er eerder nog geen aandacht aan gegeven i.v.m. veel ander nieuws, maar ook dit jaar doet onze vereniging mee met de Grote Clubactie. De lotenverkoop loopt t/m 21 november, dus je kunt nog aan de slag! Vraag je instructie naar de verkoopboekjes (liggen in juryhok).

Onze beste verkopers (>20 loten) krijgen sowieso een 20-loten-voucher. Hiermee kun je gaan zwemmen, trampoline springen, skiën en een dagje naar Bobbejaanland. Daarnaast maken onze topverkopers dit jaar óók kans op een tof portret van hun favoriete dier gemaakt door sport- en portretfotograaf Tom Bode. Hoe cool is dat! Extra reden om extra je best te doen toch?!

Online lotenverkoop

Je kunt ook online Grote Clubactie loten kopen en zo de Hollandsche IJsselruiters steunen! Klik op de Grote Clubactiebanner bij dit bericht of op de homepage van onze website. Je wordt dan door gelinkt naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de instructie of direct bij onze clubcoördinator Heleen. Doe dit vóór 19 november a.s. dan kunnen we alle machtigingen nog op tijd invoeren.

Bedankt voor jullie inzet!!

Online lesrooster: kan ik komen rijden?

Het lesrooster. Hoe zat dat ook alweer?

Op het lesrooster kun je veel informatie vinden. Daar worden de evenementen, KNHS wedstrijden, clinics, verenigingslessen en privélessen vermeldt. Kun je dan gebruik maken van de rijbanen?

Evenementen: aan de tijden kun je zien wanneer de rijbanen vrij zijn om te rijden.
KNHS wedstrijden en clinics: in de losrijbaan mag je altijd bij rijden.
Verenigingslessen: daar mag je niet bij rijden (net als bij de huurponylessen.). Dus 1 rijbaan is dan bezet, maar in de andere rijbaan kun je gewoon terecht!
Privélessen: daar mag je altijd bij rijden. Een privéles moet op het rooster vermeld worden zodat twee privélessen in 1 rijbaan wordt voorkomen.
Let op! Ook tijdens de privélessen gelden de normale rijbaanregels.
Bitfitter/zadelpasser e.d.: daar mag je altijd bij rijden.

Nog even in het kort: de rijbanen zijn dus alleen beperkt beschikbaar door evenementen, wedstrijden, clinics en verenigingslessen. Check daarom altijd even het lesrooster!

Kom jij ons instructieteam versterken?

We zijn op zoek naar iemand die ons instructieteam wil komen versterken. Ben jij in het bezit van een instructeursdiploma en vind je het leuk om twee enthousiaste groepen op vrijdagavond les te geven? Neem dan snel contact met ons op!
 
Interesse of meer info nodig? Mail naar huurpony@hyr.nl.

Rabobank Clubkas Campagne: Spek je Clubkas!

De Hollandsche IJsselruiters doen dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Wij willen de opbrengst graag gebruiken voor grote renovatieprojecten die eraan zitten te komen (o.a. verwijderen asbest en vernieuwen van dak binnenrijbaan). 
De opbrengst voor de vereniging wordt bepaald door het aantal leden van de Rabobank die op ons stemmen.

Dus ben jij lid van de Rabobank? Stem dan op de Hollandsche IJsselruiters (stemmen kan nu! En t/m vrijdag 28 september)!!
Ken je familie, vrienden of buren die lid zijn van de Rabobank? Vraag ook hen om op ons te stemmen.

Leden van de Rabobank kunnen de score volgen.

Klik op onderstaande link om te stemmen:

NU STEMMEN!!

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Welkoop Haastrecht is hoofdsponsor van Clubkampioenschap

We zijn trots te kunnen melden dat Welkoop Haastrecht hoofdsponsor is van het Open Clubkampioenschap, die op zaterdag 26 mei zal worden verreden. De naam van dit kampioenschap is daarom: Welkoop Open Clubkampioenschap.

Heb je je al opgegeven? Dat kan nog door te mailen naar wedstrijden@hyr.nl. Kijk op de website voor meer info!

Enkele pensionstallen beschikbaar

Op het terrein van de Hollandsche IJsselruiters staan een 16 mooie stallen. Onze vereniging biedt dus de mogelijkheid uw paard of pony bij ons te stallen en heel makkelijk volop gebruik te maken van alle beschikbare faciliteiten. De kosten voor stalling bedragen €230 per maand. Dit bedrag is inclusief stro, kuil en krachtvoer (Havens basissportbrok). Ook mogen de paarden en pony’s tijdens de zomermaanden gebruik maken van het weiland.

Wanneer je je paard of pony hier wilt stallen is het wel noodzakelijk om lid te worden van de Hollandsche Ijsselruiters, zodat gelijk gebruik gemaakt kan worden van de gehele accommodatie met o.a. 20×60 binnen- en buitenrijbaan, paddock/longeerbak en wasplaats.

Onze vereniging draait op onze enthousiaste vrijwilligers. Zij zorgen voor de organisatie van de wedstrijden en evenementen, maar ook grotendeels voor het onderhoud van onze accommodatie.

Kom gerust eens langs om een kijkje te komen nemen en neem voor meer info contact gerust contact op via info@hyr.nl.

Vacature springinstructie

Paardensportvereniging de Hollandsche IJsselruiters is per direct op zoek naar enthousiaste gediplomeerde springinstructie. Het gaat om de huurponyspringles met gevorderde kinderen, die al ervaring hebben met rijden van een klein parcours tijdens de lessen en tijdens onze huurponyspringwedstrijden.

De les is op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. We willen na de zomervakantie starten met één les, maar een tweede les behoort, bij voldoende belangstelling, zeker tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie en de lesvergoeding kunt u contact opnemen met Jolanda Boere (via huurpony@hyr.nl of 06 1457 7022).