Rabo ClubSupport: stem op ons!

Doe mee met KNHS verenigingsloterij en steun onze vereniging!

De KNHS heeft als steuntje in de rug tijdens deze coronatijd én voor een gevoel van saamhorigheid een loterij georganiseerd voor KNHS-verenigingen en FNRS-bedrijven. Leden, paardensporters en -liefhebbers kunnen loten kopen om kans te maken op een mooi prijzenpakket en steunen daarbij de vereniging naar keuze.

Hoe werkt het?
Vanaf 3 maart kunnen er loten gekocht worden voor €2,- per stuk op knhsloterij.lotify.com. Daarbij geef je natuurlijk aan dat je graag de Hollandsche IJsselruiters wil steunen. Van elk verkocht lot wordt na de trekking 80% van de opbrengst van het lot naar de gekozen vereniging overgemaakt. De overige 20% zijn handelings- en administratiekosten en gaan naar Lotify, het platform dat de loterij faciliteert. De KNHS ontvangt geen percentage.

Een gaaf prijzenpakket wordt verzorgd door de KNHS en haar sponsors en partners. De hoofdprijs van de loterij is €1000,- shoptegoed van Agradi, €500,- voor de koper van het lot en €500,- voor de vereniging of het ruitersportcentrum waarvoor het lot is gekocht. Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je hebt op een van de mooie prijzen!

Op zondag 28 maart is de trekking en daarna worden de geïnde bedragen overgemaakt naar alle verenigingen en ruitersportcentra die geselecteerd zijn bij de verkoop van loten.

Kijk voor meer informatie en alle prijzen in het prijzenpakket op knhsloterij.lotify.com. Doe jij ook mee?

(Bron: KNHS.nl)

Grote Clubactie: jij doet toch ook mee?

Onze jeugdleden zijn van start gegaan met het verkopen van Grote Clubactieloten. In deze gekke tijd waar de afstand van 1.5 meter tot elkaar bewaard moet blijven, is dat een extra grote uitdaging. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om volledig Corona-proof toch loten te verkopen. Dat kan via de QR code op de verkoopboekjes óf via de online verkooppagina. Op de homepagina van hyr.nl kun je direct doorklikken naar de HYR-verkooppagina. Daar kan iemand óók jouw naam als verkoper neerzetten, zodat de verkoop keurig bij jouw opbrengst geteld kan worden.

Waarom? Omdat onze meest succesvolle verkopers kunnen kiezen of zij een privé(spring)les willen óf een coole fotoshoot van jou en je pony door een professionele sport- en portretfotograaf. Hoe tof is dat?!

Op clubactie.nl kun je allerlei praktisch informatie vinden over de loten verkoop. Mocht je verder nog vragen hebben, stuur gerust een mailtje naar sponsor@hyr.nl.

Succes allemaal!

Grote Clubactie 2019

De Grote Clubactie is alweer enige tijd geleden van start gegaan. We hebben er eerder nog geen aandacht aan gegeven i.v.m. veel ander nieuws, maar ook dit jaar doet onze vereniging mee met de Grote Clubactie. De lotenverkoop loopt t/m 21 november, dus je kunt nog aan de slag! Vraag je instructie naar de verkoopboekjes (liggen in juryhok).

Onze beste verkopers (>20 loten) krijgen sowieso een 20-loten-voucher. Hiermee kun je gaan zwemmen, trampoline springen, skiën en een dagje naar Bobbejaanland. Daarnaast maken onze topverkopers dit jaar óók kans op een tof portret van hun favoriete dier gemaakt door sport- en portretfotograaf Tom Bode. Hoe cool is dat! Extra reden om extra je best te doen toch?!

Online lotenverkoop

Je kunt ook online Grote Clubactie loten kopen en zo de Hollandsche IJsselruiters steunen! Klik op de Grote Clubactiebanner bij dit bericht of op de homepage van onze website. Je wordt dan door gelinkt naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de instructie of direct bij onze clubcoördinator Heleen. Doe dit vóór 19 november a.s. dan kunnen we alle machtigingen nog op tijd invoeren.

Bedankt voor jullie inzet!!

Online lesrooster: kan ik komen rijden?

Het lesrooster. Hoe zat dat ook alweer?

Op het lesrooster kun je veel informatie vinden. Daar worden de evenementen, KNHS wedstrijden, clinics, verenigingslessen en privélessen vermeldt. Kun je dan gebruik maken van de rijbanen?

Evenementen: aan de tijden kun je zien wanneer de rijbanen vrij zijn om te rijden.
KNHS wedstrijden en clinics: in de losrijbaan mag je altijd bij rijden.
Verenigingslessen: daar mag je niet bij rijden (net als bij de huurponylessen.). Dus 1 rijbaan is dan bezet, maar in de andere rijbaan kun je gewoon terecht!
Privélessen: daar mag je altijd bij rijden. Een privéles moet op het rooster vermeld worden zodat twee privélessen in 1 rijbaan wordt voorkomen.
Let op! Ook tijdens de privélessen gelden de normale rijbaanregels.
Bitfitter/zadelpasser e.d.: daar mag je altijd bij rijden.

Nog even in het kort: de rijbanen zijn dus alleen beperkt beschikbaar door evenementen, wedstrijden, clinics en verenigingslessen. Check daarom altijd even het lesrooster!

Kom jij ons instructieteam versterken?

We zijn op zoek naar iemand die ons instructieteam wil komen versterken. Ben jij in het bezit van een instructeursdiploma en vind je het leuk om twee enthousiaste groepen op vrijdagavond les te geven? Neem dan snel contact met ons op!
 
Interesse of meer info nodig? Mail naar huurpony@hyr.nl.

Rabobank Clubkas Campagne: Spek je Clubkas!

De Hollandsche IJsselruiters doen dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Wij willen de opbrengst graag gebruiken voor grote renovatieprojecten die eraan zitten te komen (o.a. verwijderen asbest en vernieuwen van dak binnenrijbaan). 
De opbrengst voor de vereniging wordt bepaald door het aantal leden van de Rabobank die op ons stemmen.

Dus ben jij lid van de Rabobank? Stem dan op de Hollandsche IJsselruiters (stemmen kan nu! En t/m vrijdag 28 september)!!
Ken je familie, vrienden of buren die lid zijn van de Rabobank? Vraag ook hen om op ons te stemmen.

Leden van de Rabobank kunnen de score volgen.

Klik op onderstaande link om te stemmen:

NU STEMMEN!!

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Welkoop Haastrecht is hoofdsponsor van Clubkampioenschap

We zijn trots te kunnen melden dat Welkoop Haastrecht hoofdsponsor is van het Open Clubkampioenschap, die op zaterdag 26 mei zal worden verreden. De naam van dit kampioenschap is daarom: Welkoop Open Clubkampioenschap.

Heb je je al opgegeven? Dat kan nog door te mailen naar wedstrijden@hyr.nl. Kijk op de website voor meer info!