Grote Clubactie: jij doet toch ook mee?

Onze jeugdleden zijn van start gegaan met het verkopen van Grote Clubactieloten. In deze gekke tijd waar de afstand van 1.5 meter tot elkaar bewaard moet blijven, is dat een extra grote uitdaging. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om volledig Corona-proof toch loten te verkopen. Dat kan via de QR code op de verkoopboekjes óf via de online verkooppagina. Op de homepagina van hyr.nl kun je direct doorklikken naar de HYR-verkooppagina. Daar kan iemand óók jouw naam als verkoper neerzetten, zodat de verkoop keurig bij jouw opbrengst geteld kan worden.

Waarom? Omdat onze meest succesvolle verkopers kunnen kiezen of zij een privé(spring)les willen óf een coole fotoshoot van jou en je pony door een professionele sport- en portretfotograaf. Hoe tof is dat?!

Op clubactie.nl kun je allerlei praktisch informatie vinden over de loten verkoop. Mocht je verder nog vragen hebben, stuur gerust een mailtje naar sponsor@hyr.nl.

Succes allemaal!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie