Hollandsche IJsselruiters

Lessen bij Hollandsche IJsselruiters

Bij de Hollandsche IJsselruiters zijn volop mogelijkheden voor het volgen van lessen met je eigen paard of pony. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden.

Verenigingsles
Voor leden met eigen paard of pony die een lidmaatschap hebben met gebruik van de accommodatie, is er de mogelijkheid om een of meerdere verenigingslessen te volgen.

Meerijden met onze vereniginglessen?
Voor aan- of afmelding van de verenigingslessen dien je het juiste formulier in te vullen en op te sturen naar ledenadministratie@hyr.nl. Hieronder zijn de formulieren te downloaden.

AANMELDFORMULIER VERENIGINGSLES

AANMELDFORMULIER VERENIGINGSLES SPRINGEN

AFMELDEN VERENIGINGSLES

——————————————————————————-

Privéles
Voor leden met een accomodatie-lidmaatschap is het ook mogelijk om privéles te rijden, zowel dressuur- als springlessen zijn. Dit kan van instructie die verbonden is aan de vereniging of eigen instructie.

Let op! Vanwege veiligheidsredenen moeten alle instructeurs die lesgeven op de accommodatie van de Hollandsche IJsselruiters gediplomeerd zijn.

Heb je een privéles op de planning staan?
Zet dit dan ook tijdig in het online lesrooster van de vereniging.

——————————————————————————-

Dressuurles rijden bij Barbara Koot?
Een keer per maand komt Barbara Koot een dagdeel privélessen geven. Zowel leden als niet-leden kunnen hieraan deelnemen. Niet-leden betalen eenmalige baanhuur van € 15,- per persoon. Aanmelden kan bij Debra of via evenementen@hyr.nl.

Grondwerklessen volgen? 
Ook worden er regelmatig grondwerklessen gegeven op de HYR door Eveline Wouterse. Bij deze lessen leer je op een leuke en biomeschanisch correcte manier je pony of paard te trainen waarbij jij op de grond staat. Zowel leden als niet-leden kunnen hieraan deelnemen. Niet-leden betalen eenmalige baanhuur van € 15,- per persoon. Aanmelden kan bij Eveline of via evenementen@hyr.nl.

Interesse in het rijden in een van de verenigingslessen?
Kom gerust een keer kijken en/of vraag naar de mogelijkheden voor het rijden van een proefles.

Maandag – instructie Britt Dekker
18:00 – 19:00 Dressuur pony’s
19:00 – 20:00 Dressuur pony’s

Dinsdag (om de week – oneven weken) – instructie Karina van Bruggen
18:30 – 19:30 Springen pony’s
19:30 – 20:30 Springen pony’s en paarden

Vrijdag – instructie Jolanda Boere
19:00 – 20:00 Dressuur Pony’s

X
X