Er gelden geen coronamaatregelen meer binnen de vereniging.

***

Vanaf zaterdag 15 januari is er vanwege de versoepelingen van de coronamaatregelen gelukkig weer wat meer mogelijk. De belangrijkste versoepelingen zijn dat in de binnenbak voor alle leeftijden en zonder eindtijd weer privé en groepslesseen gegeven mogen worden. Daarnaast zijn onderlinge wedstrijden en meetmomenten weer mogelijk. De wedstrijd van 26 februari zal worden omgezet naar een meetmoment. Inschrijving voor het meetmoment is al geopend en kan via MijnKNHS. Wel geldt dat 1,5 meter afstand gehouden moet worden tot anderen, publiek is niet toegestaan en de kantine dient gesloten te zijn. Daarnaast geldt dat iedereen vanaf 18 jaar die in de binnenaccommodatie aanwezig is een mondkapje dient te dragen en op verzoek een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Tijdens het sporten hoef je uiteraard geen mondkapje te dragen. Vrijwilligers in functie zijn uitgezonderd van het coronatoegangsbewijs. We vragen leden om in het rooster in te vullen wanneer je komt vrij rijden of als je les hebt. Op die manier kunnen anderen een inschatting maken van de drukte in de binnenbak.