Doe mee met KNHS verenigingsloterij en steun onze vereniging!

De KNHS heeft als steuntje in de rug tijdens deze coronatijd én voor een gevoel van saamhorigheid een loterij georganiseerd voor KNHS-verenigingen en FNRS-bedrijven. Leden, paardensporters en -liefhebbers kunnen loten kopen om kans te maken op een mooi prijzenpakket en steunen daarbij de vereniging naar keuze.

Hoe werkt het?
Vanaf 3 maart kunnen er loten gekocht worden voor €2,- per stuk op knhsloterij.lotify.com. Daarbij geef je natuurlijk aan dat je graag de Hollandsche IJsselruiters wil steunen. Van elk verkocht lot wordt na de trekking 80% van de opbrengst van het lot naar de gekozen vereniging overgemaakt. De overige 20% zijn handelings- en administratiekosten en gaan naar Lotify, het platform dat de loterij faciliteert. De KNHS ontvangt geen percentage.

Een gaaf prijzenpakket wordt verzorgd door de KNHS en haar sponsors en partners. De hoofdprijs van de loterij is €1000,- shoptegoed van Agradi, €500,- voor de koper van het lot en €500,- voor de vereniging of het ruitersportcentrum waarvoor het lot is gekocht. Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je hebt op een van de mooie prijzen!

Op zondag 28 maart is de trekking en daarna worden de geïnde bedragen overgemaakt naar alle verenigingen en ruitersportcentra die geselecteerd zijn bij de verkoop van loten.

Kijk voor meer informatie en alle prijzen in het prijzenpakket op knhsloterij.lotify.com. Doe jij ook mee?

(Bron: KNHS.nl)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie