Kür op muziek wedstrijd 2018: Schrijf je in!

Het is inmiddels een jaarlijks terugkomende traditie: de kür op muziekwedstrijd! Op zaterdag 8 december a.s. organiseert de evenementen commissie wederom een wedstrijd waarin iedereen kan ervaren hoe het is om een kür op muziek te rijden. Lijkt het je leuk om een keer een proef te rijden op mooie muziek of misschien zelfs jouw favoriete muziek? Dat kan! Iedereen mag zich inschrijven, ongeacht op welk niveau je rijdt. Voor eigen leden is deelname gratis. De kosten voor niet-leden bedragen €5 per persoon per proef.

Je kunt jezelf individueel of als tweetal (pas de deux) inschrijven of als groep. De individuele deelnemers en tweetallen zullen beoordeeld worden volgens het protocol behorend bij de klasse die je rijdt. Hierin staan de verplichte onderdelen die je moet laten zien en hoe het artistieke deel beoordeeld zal worden. De protocollen zijn hieronder te downloaden.
Ook kun je je inschrijven als groep (3 of meer personen). Groepen rijden een vrije kür en zullen beoordeeld worden op de originaliteit van de proef, de moeilijkheidsgraad en de originaliteit qua uitstraling. Dus leef je uit met de aankleding van jou en je paard/pony!

De duur van de proeven moet liggen tussen 4.30 en 5 minuten. LET OP: de proeven zullen verreden worden in een 20x40m rijbaan. Uiteraard mag je zelf bepalen op welke muziek je rijdt.

Inschrijven?
Meld jezelf vóór 26 november a.s. aan door te mailen naar evenementen@hyr.nl. Vermeld daarbij met hoeveel personen je de kür op muziek wilt rijden, op welk niveau (B zonder galop, B, L, M, Z1, Z2 paard, Z2 pony) en welk thema je gekozen hebt.

Aanlevering muziek
Het aanleveren van de muziek is dit jaar iets anders dan voorheen. De digitale muziekbestanden kun je mailen naar evenementen@hyr.nl. Doe dit uiterlijk op 7 december (1 dag van tevoren), zodat we alle muziek kunnen testen en de bestanden in de goede volgorde kunnen zetten.

Tot slot willen we jullie ook nog melden dat we weer een speciale pauze-act hebben geregeld: stoeterij Saeland zal een speciaal optreden verzorgen met hun prachtige IJslandse paarden.

We gaan er vanuit dat deze avond weer een groot succes wordt dankzij jullie enthousiaste deelname. Laten we er weer een gezellige en swingende avond van maken. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via evenementen@hyr.nl. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij! Leef je uit en heel veel succes en plezier bij de voorbereidingen.

Evenementencommissie HYR


DOWNLOAD HIER DE PROEVEN/PROTOCOLLEN PER KLASSE:

kür op muziek – klasse B zonder galop

kür op muziek – klasse B met galop

kür op muziek – klasse L

kür op muziek – klasse M

kür op muziek – klasse Z1

kür op muziek – klasse Z2 paard

kür op muziek – klasse Z2 pony

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie