Grote Clubactie 2018

De Grote Clubactie is alweer enige tijd geleden van start gegaan. Onze jeugdleden zijn goed bezig met de verkoop en de eerste loten-verkoopboekjes zijn alweer ingeleverd!

Wist je dat onze twee beste verkopers een privéles of gezamenlijke les winnen?  Dus als het jou lukt de meeste loten te verkopen voor onze club, mag jij kiezen of je een privé spring- of dressuurles wilt volgen. Dit geldt voor zowel de huurponyleden als onze jeugdleden met eigen pony. Extra reden om extra je best te doen toch?!

Online lotenverkoop

Je kunt ook online Grote Clubactie loten kopen en zo de Hollandsche IJsselruiters steunen! Klik op de Grote Clubactiebanner bij dit bericht of op de homepage van onze website. Je wordt dan door gelinkt naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de instructie of direct bij onze clubcoördinator Heleen. Doe dit vóór 20 november a.s. dan kunnen we alle machtigingen nog op tijd invoeren.

Bedankt voor jullie inzet!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie