Schrijf je in voor de kür op muziek wedstrijd

In verband met het grote aantal enthousiaste deelnemers vorig jaar, kan een kür op muziekwedstrijd dit jaar natuurlijk niet uitblijven! Op zaterdag 9 december 2017 organiseert de evenementen commissie wederom een wedstrijd waarin iedereen kan ervaren hoe het is om een kür op muziek te rijden. Lijkt het je leuk om een keer een proef te rijden op mooie muziek of misschien zelfs jouw favoriete muziek? Dat kan! Iedereen mag zich inschrijven, ongeacht op welk niveau je rijdt. Voor eigen leden is deelname gratis. De kosten voor niet-leden bedragen €5 per persoon per proef.

Je kunt jezelf individueel of als tweetal (pas de deux) inschrijven of als groep. De individuele deelnemers en tweetallen zullen beoordeeld worden volgens het protocol behorend bij de klasse die je rijdt. Hierin staan de verplichte onderdelen die je moet laten zien en hoe het artistieke deel beoordeeld zal worden. De protocollen zijn hieronder te downloaden.
Ook kun je je inschrijven als groep (3 of meer personen). Groepen zullen beoordeeld worden op de originaliteit van de proef, de moeilijkheidsgraad en de originaliteit qua uitstraling. Dus leef je uit met de aankleding van jou en je paard/pony!

De duur van de proeven moet liggen tussen 4.30 en 5 minuten. LET OP: de proeven zullen verreden worden in een 20x40m rijbaan. Uiteraard mag je zelf bepalen op welke muziek je rijdt. Muziek kun je aanleveren op een USB-stick (voorzien van de naam van jullie act!).

Inschrijven?
Meld jezelf vóór 26 november 2017 aan door te mailen naar evenementen@hyr.nl. Vermeld daarbij met hoeveel personen je de kür op muziek wilt rijden, op welk niveau (B zonder galop, B, L, M, Z1, Z2 paard, Z2 pony) en welk thema je gekozen hebt.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via evenementen@hyr.nl. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij! Leef je uit en heel veel succes en plezier bij de voorbereidingen!

In de pauze hebben we een spectaculair optreden. We verklappen nog niet wat, maar misschien kunnen jullie raden aan de hand van onderstaande foto… 😉

We gaan er vanuit dat deze avond door jullie enthousiaste deelname weer een daverend succes wordt! Tot 9 december!

Evenementen commissie HYR


DOWNLOAD HIER DE PROEVEN/PROTOCOLLEN PER KLASSE:

kür op muziek – klasse B zonder galop

kür op muziek – klasse B met galop

kür op muziek – klasse L

kür op muziek – klasse M

kür op muziek – klasse Z1

kür op muziek – klasse Z2 paard

kür op muziek – klasse Z2 pony

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie