Mooie resultaten voor HYR-leden bij outdoor dressuur

Op zaterdag 19 augustus werd het outdoorseizoen bij de Hollandsche IJsselruiters afgesloten. Onze leden behaalden ook weer mooie resultaten. Jolanda Boere trotseerde met Balerina in haar debuut in de klasse ZZL de regen en reed met 221 en 219 punten naar een tweede en eerste plaats. In de klasse M1 paarden won Judy Schep beide proeven met 193 en 196 punten. Minke van der Stok maakte met Heaven haar debuut in deze klasse en mocht het rode lint op komen halen, zij werd in de eerste proef tweede met 192 punten. In de klasse L2 paarden reed Robina de Jong naar twee mooie scores van 195,5 en 190,5 punten, en werd daarmee twee keer tweede. Ineke Kasbergen eindigde met Amigo in de eerste proef van de klasse BB/B op een gedeelde derde plaats met 195 punten. Rianne Kasbergen-Hoogenboom en Annelies Hoogenboom behaalden tevens een mooie score in deze proef, zij reden naar 192 en 191 punten. In de tweede proef werd Rianne derde met 193 punten, en behaalde Ineke en Annelies tevens een mooie winstpunt. In de ponyrubrieken verscheen weer een groot aantal HYR-leden aan de start. Miralda Treur werd als jongste van het stel met haar pony Buffy twee keer eerste in de impulsproefjes. In de klasse BB pony’s werd Danique Spruit twee keer eerste met haar nieuwe troef Amigo, zij reed in beide proeven naar een mooie score van 193,5 punten. In deze klasse reden ook Christel de With en Benthe van Holten naar mooie scores. Nadat pony Harvey in de eerste proef een ander idee dan Benthe erop na hield dat het proefje in de ring gereden moest worden, wist Benthe in de tweede proef Harvey kundig door de ring te sturen en reed ze naar een mooie 182,5 punten. In de klasse B pony’s debuteerde Petra Reuten met twee eerste plaatsen met scores van 184,5 en 185,5 punten. In de tweede proef moest zij haar eerste plaats delen met Donna Fleur van Kats (zie foto boven), ze eindigden samen op een gedeelde eerste plaats. Dijon Uitbeijerse maakte ook zijn debuut deze dag, hij reed in de klasse L1 naar 176 en 178 punten. Melanie van Waas reed in deze klasse naar twee mooie winstpunten en een eerste plaats.

21 en 22 oktober gaan we van start met de eerste indoor dressuurwedstrijd. Tot dan?!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie