Grote Clubactie is gestart – Kom jij in actie?

De Grote Clubactie is inmiddels alweer van start gegaan. Dit jaar doet onze vereniging de Hollandsche IJsselruiters weer mee en willen we graag zoveel mogelijk loten verkopen!

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wist je dat onze twee beste verkopers een privéles winnen. Dus als het jou lukt de meeste loten te verkopen voor onze club, mag jij kiezen of je een privé spring- of dressuurles wilt volgen. Dit geldt voor zowel de huurponyleden als onze jeugdleden met eigen pony. Extra reden om extra je best te doen toch?!

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met:

Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Online: Klik op de Grote Clubactiebanner bij dit bericht of op de homepage van onze website. Je wordt dan doorgelinkt naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Superlot: Voor het eerst hebben wij een SUPERLOT! Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Het Superlot kan worden verkocht via eenmalige machtiging. De Grote Clubactie incasseert dan eenmalig € 150,- bij de koper en de 50 lotnummers staan op het bankafschrift. Wil jij ons SUPERLOT verkopen of misschien zelfs kopen? Neem dan contact op met onze clubcoördinator Heleen Kraan via sponsor@hyr.nl (of 06 484 11 653) om het aankoopformulier op te vragen. We maken dan als vereniging dan ook nog eens kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2017 is gestart op zaterdag 16 september, dus je kunt gelijk beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag  je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Neem je vader of moeder mee om te helpen!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de instructie of direct bij onze clubcoördinator Heleen. Doe dit vóór 20 november a.s.. Heeen zorgt ervoor dat het verder in orde komt.

Verkoop 20 loten en ontvang van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor een dagje uit*, en € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Heleen een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol*. Ook ontvang je € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!

Alvast bedankt voor jullie inzet en veel succes met de verkoop!!