Aanstaande zaterdag vindt de kür op muziek wedstrijd plaats bij de Hollandsche IJsselruiters. De deelnemers hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om een mooie proef te verzinnen en de juiste muziek erbij te zoeken. Ook is er veel getraind om alles perfect uit te laten komen. Zaterdag zullen zij eindelijk kunnen laten zien dat dat zijn vruchten heeft afgeworpen.

We stellen het zeer op prijs dat u als bezoeker zoveel mogelijk met de fiets naar de Hollandsche IJsselruiters komt.  De fiets kunt u kwijt links om de hoek, voor de grote rijhal (bij de oude ponystallen). Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren op het terrein van de touwfabriek (Hekendorperweg 36, Oudewater). Vanaf daar is het een klein stukje lopen naar het HYR-terrein. Voor bezoekers die slecht ter been zijn is er parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein van de dierenarts (direct naast HYR). LET OP: het aantal parkeerplekken hier is beperkt!

Zie hieronder de startlijst. Zorg dat je op tijd bent om de muziek (op USB stick voorzien van naam) in te leveren. Deelnemers kunnen parkeren op het HYR-terrein. Zorg dat je allemaal in dezelfde richting geparkeerd staat, dan is er het meeste plek en kan iedereen ook weer makkelijk weg. Er is op de avond zelf een parkeerwacht aanwezig die u kan informeren wanneer e.e.a. onduidelijk is.

Voor vragen kunt u terecht bij de Evenementencommissie via evenementen@hyr.nl.

Startlijst kür op muziek – zaterdag 9 december 2017

16.30 HP Mylène

16.45 Achttal haflingers

17.00 Anne Uitewaal

17.15 Maaike, Luna, Ellis, Noa, Nora & Kim

17.30 Joke & Thea

17.45 Sabrina, Roos, Emma, Mike, Kyandro & Laura

18.00 SPECTACULAIRE MYSTERY GUEST

18.30 Sacha

18.45 Monique

19.00 Babette

19.15 Dijon & Donna Fleur

Alvast heel veel succes allemaal en tot zaterdag!!