Zonnig meetmoment

Er zit weer een mooi en zonnig meetmoment op. Met twee goed gevulde dagen kunnen we terugkijken op een geslaagd weekend. Ook onze eigen leden deden het niet onverdienstelijk. Anita Steenbergen-Stigter trapte het weekend af in het Z2 met twee mooie winstpunten. Minke van der Stok en Manita Kraan volgden beiden met winstpunten in het Z1. In het M1 werd de lijst aangevoerd door Britt Dekker, die met Igor twee sterke proeven en hoge scores neerzette. In het L2 behaalde Debra Kasbergen met 201 en 196 punten haar laatste winstpunt voor de overgang naar het M1. Ook Donna Fleur van Kats had een succesvol weekend, zij reed bij elkaar 3 winstpunten in de L2 pony’s. Ramon Hovers haalde op zaterdag met Hannelotte zijn laatste winstpunten in de L1 en maakte op zondag direct de overstap naar de L2. Voor Petra Reuten was er een hoge score van 197 punten in de B paarden. In deze klasse behaalde ook Nicole Baars een winstpunt. Op zondag werd de dag afgetrapt met de jongste aanwas van de HYR in de B pony’s. Zowel Fenna Pasman, Pien Vroege, Babette Boere, Annemarie Janssen, Laura Blom en Kim Treur behaalden allen meerdere winstpunten en goede scores. Bente van Holten maakte haar debuut in de L1 pony’s, met direct een hoge notering van 193 punten. Ook de klasse L1 paarden kende een debutante: Joëlle reed met haar jonge paard voor het eerst mee in het L1 en reed een mooie winstpunt. Het weekend werd afgesloten met de M1 en M2 paarden, waar Robina de Jong voor haar zwangerschapsverlof nog twee mooie winstpunten meepakte. Ook waren er winstpunten voor Marije Kasbergen, Hendrika Engelhard en Jocelle Vroege.
Wij willen alle vrijwilligers, juryleden en deelnemers bedanken voor het geslaagde en vooral gezellige weekend. 10 juli staat het volgende meetmoment op de agenda, inschrijven is al mogelijk via MijnKNHS.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie