KNHS dressuurwedstrijd

De linten en prijzen werden weer uit het stof gehaald voor de eerste wedstrijd sinds lange tijd bij de HYR.

Tijdens deze ’thuiswedstrijd’ zette onze leden hun beste beentje voor en zette mooie resultaten neer. Marieke Visser en Hendrika Engelhard debuteerden in de klasse Z1. Met haar haflinger Aldon sloot Marieke dit debuut direct af met een overwinning. Voor Hendrika en haar Friese parel was er gelijk een winstpunt en een 2e prijs. Ook Manita Kraan en Minke van der Stok deden het niet onverdienstelijk in deze rubriek. Beiden vielen in de prijzen en reden mooie scores bijeen. In de M1 paarden was er een eerste prijs voor Melanie van der Werken in de eerste proef. In de tweede proef ging de winst naar debutante Debra Kasbergen. Ook in deze klasse debuteerde Marieke Visser succesvol, dit maal met haflinger Caro. Ze behaalden twee winstpunten. Met een monsterscore van 199 en 194,5 punten ging Ramon Hovers er in de L2 met de prijzen vandoor. De L pony’s werd gedomineerd door Fenna Pasman, maar ook Donna Fleur van Kats reed twee keurige winstpunten. Valerie de Jong maakte met de jonge Friese merrie Yelske haar wedstrijddebuut en werd direct beloond met twee eerste prijzen en drie winstpunten. In deze klasse waren er ook winstpunten voor Loraine van der Kley en Petra Reuten. De B pony’s werd winnend afgesloten door Annemarie Janssen en haar bonte pony Blossom. Babette Boere reed in deze klasse met pony Happy naar een tweede en derde plaats.

Zien we jou 21 augustus aan de start verschijnen? Inschrijven kan via MijnKNHS. Wacht niet te lang, want vol is vol!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie