Zaterdag laatste huurponywedstrijd met na afloop BBQ – Kom je ook?!

De definitieve startlijst voor de huurponydressuurwedstrijd van zaterdag 17 juni 2017 staat online (check link onderaan dit nieuwsbericht). Dit is tevens de laatste wedstrijd van dit seizoen. Kijk deze definitieve startlijst goed na of je startplek en starttijden gewijzigd zijn ten opzichte van de eerder gepubliceerde lijst!

De kosten voor deelname aan de wedstrijd zijn €5. Verder zijn onderaan dit nieuwsbericht ook de actuele tussenstanden te vinden, zodat je alvast kunt kijken of je kans maakt op de felbegeerde kampioenstitel!

BBQ
Na afloop van de wedstrijd is er voor alle huurponykinderen, ouders, broertjes en/of zusjes een BBQ. Tijdens de BBQ vindt de prijsuitreiking plaats en worden de prijzen voor de kampioenen uitgereikt. Kosten voor deze BBQ zijn €7,50. Heb je je nog niet opgegeven voor de BBQ? Doe dat dan nog snel en uiterlijk voor woensdag 14 juni door een mail te sturen naar wedstrijden@hyr.nl waarin je vermeld met hoeveel personen je wilt komen BBQen. Let op: zonder inschrijving voor de BBQ, kun je niet mee BQQen! Zie de flyer in de bijlage voor meer info.

Poetsen, wassen, vlechten…
Om 12:30 begint zaterdag het losrijden. Van 10:00 tot 12:30 is iedereen welkom om de pony’s te poetsen en in te vlechten. Heel graag zelfs! Het is heel belangrijk dat je op tijd aanwezig bent je pony van je voorganger over te nemen en om te helpen met poetsen, wassen en vlechten.

Vergeten in te schrijven?
Vergeten in te schrijven? Niet getreurd! Jullie kunnen je nog tot en met woensdag 14 juni inschrijven door een mail te sturen naar wedstrijden@hyr.nl. Vermeld in de mail je naam, de klasse waarin je mee wilt doen en op welke pony je zou willen starten. Vergeet niet met je instructrice te overleggen in welke klasse je het beste kunt starten.

Wij hebben er zin in! Hopelijk tot dan.

Met vriendelijke groet,
Debra, Jessie, Ineke, Jolanda, Marijke en Mylène.

 

DEFINITIEVE STARTLIJST HUURPONYWEDSTRIJD

TUSSENSTAND JUNIOR IJSSELRUITER 2017

UITNODIGING BBQ

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie