Schrijf je in voor dressuurclinic van Lynne Maas

Zaterdag 3 november 2018 organiseert de Evenementen Commissie van de Hollandsche IJsselruiters een dressuurclinic die wordt gegeven door niemand minder dan Lynne Maas. Dit is je kans om gedurende 45 minuten tips te ontvangen van deze topamazone, waarbij slechts 2 combinaties tegelijk in de rijbaan zullen rijden. Grijp deze kans en schrijf je snel in! De clinic is opengesteld voor zowel HYR-leden als niet-leden en voor alle niveaus. Uiteraard zal bij de indeling zoveel mogelijk rekening gehouden worden om combinaties van vergelijkbaar niveau bij elkaar te laten rijden.

Aanmelden kan door te mailen naar evenementen@hyr.nl onder vermelding van je naam, of je met paard of pony rijdt en in welke klasse je momenteel uitkomt. De kosten voor HYR-leden bedragen €47.50 per combinatie en voor niet-leden €50 per combinatie. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het volledige bedrag via NL02 RABO 0160 6757 66 (t.n.v. Hollandsche IJsselruiters). De inschrijving sluit op 20 oktober a.s. en bij afmelding na sluitingstijd blijft het volledige inschrijfgeld verschuldigd.

Lynne Maas

Al vanaf haar ponytijd is Lynne Maas een succesvol dressuuramazone. Zij bracht inmiddels al veel paarden uit op hoog niveau en met het paard Zamora kwam zij voor het eerst uit in de Grand Prix. Momenteel scoort zij hoog met de Jazz-nakomeling Electra. Na een succesvolle periode in de Lichte Tour, waarin ze vorig jaar ook Nederlands kampioen werd, heeft ze met dit paard nu de overstap gemaakt naar de Intermédiare II. Vorige maand werd hun debuut op dit niveau direct beloond met fantastische punten en de overwinning. Een ander paard waarmee Lynne de laatste tijd hoge ogen gooit in de Prix St. George (Lichte Tour), is de achtjarige merrie Fantastique. We hopen dat Lynne deze (en andere) zeer getalenteerde paarden door kan blijven trainen waardoor we haar in de nabije toekomst wellicht weer op het allerhoogste niveau, in de Grand Prix, in actie zien.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie