Clubkampioenen 2018

Wat was het een warme, maar super mooie dag! De Welkoop clubkampioenen zijn gehuldigd. Met maarliefst 34 deelnemers in de dressuur en 11 in het springen was het een geslaagd clubkampioenschap! Clubkampioen Bixie is geworden Mike Blommers, met een voorsprong van 0,3% hield hij zijn concurrentie achter zich. Danique Spruit werd met pony Amigo zowel clubkampioene dressuur én springen! Stefanie van Lent-Legue was met 69% de beste combinatie in het dressuur bij de paarden. Sacha van Diem werd clubkampioene in het springen bij de paarden, haar foutloze parcours leverde maarliefst 89 stijlpunten op. Alle prijswinnaars gefeliciteerd, en wij verwachten jullie volgend jaar allemaal terug om jullie titels te verdedigen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie