Leuk commentaar van jury tijdens huurponywedstrijd

Zaterdag 12 mei j.l. vond alweer de 2e dressuurwedstrijd plaats van de huurponykinderen. Het weer was prachtig en iedereen had er zin in! Nadat alle pony’s gepoetst en ingevlochten waren mocht de F6 groep als eerste van start. Er werd echt super netjes gereden en dat was ook terug te zien in de punten. De 1e prijs was met 227 punten voor Lorraine van der Kleij op Nino. Kort daarop volgde Fleur Huckriede op Gaby met 225 punten en derde werd Mandy Steenkamer op Sam. Daarna was de F5 groep aan de beurt. In deze klasse reed Anniek de Jong met Nino naar een 1e plaats met 205 punten. Anne Baauw met Gaby behaalde 202 punten. In de F4 reed Myrthe Franken maar liefst 223 punten bij elkaar met Nino en ondanks dat ze alleen was in deze rubriek een dik verdiende 1e plek!

Na de pauze werd F3 rubriek verreden. Danique Verheul reed met Zahra naar een mooie 1e plek met 211 punten. De 2e plek was voor Ellis Mulder, die ondanks een iets gespannen Moos toch nog 207 punten behaalde. De 3e prijs was voor Annabel Langenberg. Zij reed met Moos naar een score van 205 punten. In de F2 werden ook hele mooie punten bij elkaar gereden. Op een 1e plek eindigde Lizette Franken, die samen met Sam een megascore behaalde van 230 punten. Willemine Hoogendoorn op Gaby en Benthe Gelderblom op Moos behaalden beiden 216 punten.

Als laatste was de F1 aan de beurt, de rubriek voor de allerjongste huurponykinderen. De spanning was te snijden, maar wat hebben ze het goed gedaan! Op een 1e plek eindigde Madou Spruit met Zahra met een megascore van 234 punten en de 2e plek was voor Mike Blommers en Moos met topscore van 224 punten. De 3e plek was voor Kyandro Jacobs met Zahra met ook al zo’n topscore van 223 punten!

De jury vond het erg leuk en wilde graag nog een keer terugkomen, ze hoopt dan dat iedereen nog nettere figuren rijd, op het juiste been licht rijd en geoefend heeft op het groeten en de vrije stap dan schieten de punten omhoog!

Op 9 juni a.s. is er weer een springwedstrijd. Wellicht tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie