Junior IJsselruitercompetitie 2018

De Hollandsche IJsselruiters wenst u allereerst het allerbeste voor het nieuwe jaar. Laten we met elkaar van 2018 een gezellig, succesvol, sportief en leuk jaar maken!

Het jaar is dan nog maar net begonnen, maar de afgelopen tijd is de huurponycommissie ook alweer volop bezig geweest met de planning voor het komende seizoen. In 2018 zullen er uiteraard ook weer een aantal wedstrijden georganiseerd worden voor onze huurponyleden. Net als vorig jaar zullen er een drietal dressuurwedstrijden zijn, maar is er ook de mogelijkheid mee te doen aan springwedstrijden.

Zoals vermeld in onze laatste nieuwsbrief zal het zogenoemde ‘Ruiterpaspoort’ ingevoerd gaan worden. Hierbij hoort een proevenboekje met proeven op verschillende niveaus. Wanneer de jury op de wedstrijd je dressuurproef met voldoende punten heeft beoordeeld, mag je een niveau hoger. Dit wordt dan afgestempeld in het paspoort en wordt dan ook echt geregistreerd. Net als bij de ‘echte’ KNHS-wedstrijden. Het gaat nog om een experiment, dus de komende wedstrijden zijn vooral om te kijken of iedereen het leuk vindt. Je krijgt dit jaar dus nog niet echt een persoonlijk ruiterpaspoort en je punten zullen nog niet worden geregistreerd.

Uiteraard zullen de proefjes weer geoefend worden in de lessen. Vraag je instructie voor meer info en de mogelijkheden. Ze kunnen je er alles over vertellen!

Schrijf de volgende data alvast op in je agenda:

27 januari 2018 (dressuur)

7 april 2018 (springen)

12 mei 2018 (dressuur)

9 juni 2018 (springen)

7 juli 2018 (dressuur) – met feestelijke afsluiting!

Inschrijven kan via de inschrijflijsten op het prikbord. Kosten bedragen €5 per wedstrijd. Voor vragen kun je terecht bij je instructie of huurpony@hyr.nl.

Tot op onze huurponywedstrijden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie