Zomerstop ingeluid met hoefijzer versierworkshop

Vrijdag 7 juli hebben we een super gezellig afscheidsfeestje gehad voor de zomerstop! Met heerlijk weer en ruim 20 deelnemers hebben we hoefijzers versierd. Iedereen liet zijn of haar creativiteit volledig los op de hoefijzers. Er werd flink geknutseld met linten, stickertjes en glitters en dit leverde hele mooie creaties op.

Terwijl de patatjes klaar werden gemaakt, kon iedereen nog even wat energie kwijt met de spelletjes in de rijbaan. Na het avondeten hebben we als afsluiting een hilarische stoelendans gedaan. Een aantal ouders arriveerden al om hun kids weer op te halen, maar bleven nog even kijken naar de strijd om de overgebleven stoelen.

Iedereen bedankt voor de gezellige middag, een hele fijne vakantie en graag tot op een van onze volgende evenementen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie