Creatief geknutsel tijdens frontriemworkshop

Zaterdag 11 februari werd er een frontriemen workshop georganiseerd bij de Hollandsche IJsselruiters. Alle deelnemers konden hier een frontriem geheel naar eigen wens versieren. Dit resulteerde in een gezellige middag waarbij zowel jong als oud lekker heeft zitten knutselen. Zie hieronder een enthousiast verslag van een van de deelnemers:
‘We begonnen met wat te drinken en een plakje zelf gebakken cake van Tineke. Voor we konden beginnen kregen we een korte uitleg van Stephanie en toen konden we aan de slag. Er was veel keuze aan materialen, waardoor kiezen voor sommigen moeilijk was 😏. Het was fijn dat er ouders aanwezig waren om met het precieze werkje te helpen en het eindresultaat mag er zeker zijn! Als afsluiting hebben we friet gegeten. Iedereen bedankt voor de gezellige middag!’ 
Verder willen we jullie er op wijzen om de evenementenkalender goed in de gaten te houden! De evenementen commissie organiseert regelmatig leuke activiteiten. Ook dit jaar staan er weer mooie evenementen in de planning! De eerst volgende activiteit is een schriktraining op 13 mei a.s..
Geef je snel op, want vol=vol! Wil je je aanmelden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via evenementen@hyr.nl.
Tot snel!
EC Hollandsche IJsselruiters
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie