Gezellige nieuwjaarsbingo is goede start van het nieuwe jaar

Vrijdag 20 januari is er een gezellige nieuwjaarsborrel met bingo geweest bij de Hollandsche IJsselruiters. Er was een groot aantal leden en ook niet-leden aanwezig op deze avond. Een leuk gemêleerd gezelschap! We zijn begonnen met een lekkere Prosecco en hebben met elkaar geproost om het nieuwe jaar in te luiden. De avond werd geopend door Bernhard, de voorzitter van onze vereniging. De gehele avond werd er gezellig gekletst, gegeten, gedronken en zijn er vele mooie prijzen gewonnen met de bingo! Het was een geslaagde avond en iedereen ging voldaan naar huis. Iedereen heel erg bedankt voor zijn of haar aanwezigheid en gezelligheid. Heel graag tot volgend jaar!

Ook willen wij natuurlijk onze sponsoren bedanken voor de prachtige prijzen die zij beschikbaar hebben gesteld:
Echte bakker John Treur
Sabine Demmer
’t Kaasmeisje
Keurslager Bas Ultee
Bakkerij Stijnman
Ruitershop Harmelen
Welkoop Haastrecht
Gall & Gall Oudewater
Plus Hoogendoorn Waarder
Tineke Sliep
Alie de Wit
Eetcafé Lumière
Henk Kok & Zoon

Houd de evenementen kalander in de gaten! We hebben regelmatig leuke activiteiten. Ook dit jaar staan er weer mooie evenementen in de planning! De eerst volgende activiteit is een frontriemen workshop op 11 februari en op 13 mei staat er een schriktraining gepland.

Geef je snel op, want vol=vol! Wil je inschrijven of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via evenementen@hyr.nl.

Tot snel!

EC Hollandsche IJsselruiters

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie