Zeer drukbezochte kür op muziek wedstrijd

Op zaterdagavond 10 december werd de kür op muziekwedstrijd verreden bij de Hollandsche IJsselruiters. Iedereen mocht mee doen en het maakte niet uit met hoeveel personen. Ook waren de deelnemers vrij de muziekkeuze in hoe zij hun proef wilden indelen, zolang enkele verplichte onderdelen maar getoond werden. Extra leuk was dat er een verscheidenheid aan outfits de revue passeerden, omdat deelnemers de gehele aankleding van zowel ruiter als paard volledig op het thema hadden aangepast.

Het publiek werd getrakteerd op (letterlijk) een bont gezelschap en er werden prachtige proeven en choreografieën gereden. Enkele thema’s die voorbij kwamen: Disney’s Frozen met een prachtige mini-prinses Elsa, de vrolijke Minions, de grappige Mario Kart, twee prachtig blauwe Avatars, Black & White, Justin Bieber, Glitter & Glamour, stoere Cowgirls, The Party Animals, Piraten, Pink Panther en Dance.

 

De kerstman was ook aanwezig. Hij kondigde de ruiters aan en deelde na afloop lekkers uit aan de deelnemers. Zeer blij verrast waren wij over het aantal bezoekers: dit was grandioos! Er waren opa’s, oma’s, vaders, moeders, tantes, ooms, broers, zussen en ga zo maar door.

kerstman_vrouw

De evenementencommissie kijkt terug op een leuke en gezellige avond. Alle deelnemers bedankt de vele oefenuurtjes die jullie besteed hebben aan de optredens. Het resultaat was verbluffend!

Op vrijdagavond 20 januari 2017 starten we het nieuwe jaar met een leuke bingo. Kom je ook een drankje doen? Iedereen is van harte welkom!

2017_flyer_njbingo

1 antwoord
  1. Ingeborg Schippers
    Ingeborg Schippers zegt:

    Het was een leuk evenement. De voorbereiding op de kür was soms lastig maar ook weer erg leuk om te doen. En idd, wat een bezoekers zeg. Echt top!! Op naar de volgende kür

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie