Goede opkomst bij zonnige huurponywedstrijd

Zaterdag 12 maart werd bij de Hollandsche IJsselruiters te Oudewater de tweede wedstrijd voor het clubkampioenschap verreden door de huurponyleden. Er verschenen ruim 30 deelnemers aan de start. Wellicht mede door het mooie weer was er over de hoeveelheid publiek en de support die de jongste ponyleden mochten ontvangen, zeker niet te klagen. Zonder uitzondering werden er dan ook mooie punten bij elkaar gereden.
Kim van Dijken mocht zich in de klasse L2 als eerste opstellen. Zij werd gevolgd door Doreth Verkleij en Julia Burger. In de klasse L1 bezette Anouk den Hartog het hoogste podium en werd zij geflankeerd door Cathelijne Beijen en Jiska van Vliet op respectievelijk plaats twee en drie. Het was Mahlika Leeman die in de klasse B de eerste prijs in ontvangst mocht nemen. Mandy Steenkamer werd in deze klasse tweede en Mirthe Verdoold derde.

Voor de iets minder ervaren leden is er de klasse B zonder galop. Benthe van Holten eindigde hierin op de eerste plaats, gevolgd door Nicky Ultee op de tweede en Dagmar de Vries op de derde plaats. In de rubriek waarin de allerjongste deelnemers hun dressuurproef met extra hulp mogen rijden, liet Lois van Beek zien haar pony al netjes onder controle te hebben en won hiermee de eerste prijs.

De derde wedstrijd voor het Junior Clubkampioenschap zal op 23 april verreden worden. Hopelijk volgt er dan wederom een spannende strijd. Graag tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord