Dressuurclinic Theo Hanzon

Op zaterdag 21 mei organiseert de Hollandsche IJsselruiters een clinic onder leiding van topdressuurruiter Theo Hanzon. Lijkt het je leuk om mee te rijden tijdens deze clinic en de fijne kneepjes van het dressuurrijden geleerd te krijgen van deze ervaren ruiter? Opgeven kan vanaf maandag 14 maart a.s. door te mailen naar wedstrijden@hyr.nl (o.v.v. naam, paard/pony, klasse en telefoonnummer). De kosten bedragen voor HYR-leden 55 euro en hiervoor heb je de mogelijkheid om gedurende 45 minuten tips en tricks te ontvangen van Theo Hanzon (max. 2 combinaties in de ring). Een mooie kans dus!

Omdat we eerst eigen leden de kans willen bieden in te schrijven voor deze clinic, zal de inschrijving voor niet-leden pas vanaf 21 maart geopend worden. Zij betalen voor deze clinic 57.50 euro.

De clnic is open voor zowel paarden als pony’s! Klik op onderstaande link voor meer info en de reglementen van deze clinic. Lees dit document aandachtig door! Hierin staan onder andere de betalingsvoorwaarden en spelregels.

REGLEMENTEN CLINIC THEO HANZON

Over Theo Hanzon

De succesvolle dressuurruiter Theo Hanzon werd afgelopen zomer Nederlands kampioen in de Lichte Tour en wist ook op de Nederlandse Indoorkampioenschappen meerdere successen te behalen in zowel de ZZ-zwaar, de Lichte Tour en de Grand Prix. Ook tijdens jonge paarden competities doet Theo Hanzon goede zaken. Zo reed hij in augustus 2015 met Fallatijn naar een overwinning in een kwalificatiewedstrijd voor het KNHS Subli Kampioenschap met een score van maar liefst 90.8%.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie