Onderhoud website

Deze week zullen er onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden aan de HYR-website. De website zal een upgrade ondergaan, waardoor deze weer helemaal van deze tijd is. Op de achtergrond vinden er al voorbereidingen plaats; er worden back-ups gemaakt van zowel alle databases als mailboxen, zodat het overzetten straks kan verlopen zonder verlies van gegevens. Dat is een flinke klus!

Wat gaan we hiervan merken?

Tijdens de migratie kan het zijn dat de website enige tijd niet te bereiken is. Ook zullen de mailboxen opnieuw ingesteld worden, dus die zijn ook tijdelijk niet bereikbaar. Beheerders van HYR-mailboxen zullen benaderd worden met de nieuwe inloggegevens en kunnen daarna het wachtwoord gewoon weer wijzigen.

Mocht je deze week een les invoeren, houd dan in de gaten of deze er na dit weekend er nog steeds instaat. Mogelijk vindt dit precies plaats tijdens het omzetten en dan kunnen er gegevens verloren gaan.

Wat we hier uiteindelijk aan hebben? Onze website is straks weer helemaal up-to-date en er is onbeperkt dataverkeer mogelijk. Dit alles maakt de website ook sneller in gebruik.

Hopelijk blijft de overlast beperkt tot het minimum en kunnen we snel weer genieten van alle mogelijkheden van onze website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie