Nieuwe HYR website online!

Zoals je kunt zien is de website van de Hollandsche IJsselruiters vanaf heden volledig vernieuwd. We hopen een overzichtelijke en informatieve website ontwikkeld te hebben, die de komende tijd nog verder verbeterd en geüpdatet zal gaan worden. Mocht je ergens nog schoonheidsfoutjes tegenkomen of van mening zijn dat iets makkelijker vindbaar moet zijn, laat het gerust weten via website@hyr.nl. Positieve feedback is welkom!

Nieuwstip

De website opent met het laatste nieuws over onze vereniging. Door de website regelmatig te bezoeken, blijf je op de hoogte van de komende evenementen en de verrichtingen van onze leden op wedstrijden en kampioenschappen. Mocht je zelf nieuws hebben dat hier niet mag ontbreken, stuur dan een leuk bericht in via de nieuwstip. De webredactie zal je bericht dan zo snel mogelijk online plaatsen.

Lesrooster

Het online lesrooster is een veel gebruikt onderdeel van onze website. We maken gebruik van een nieuw systeem, dus het zal even wennen worden aan de nieuwe manier van het invoeren van de lessen. De komende tijd zal met name het lesrooster nog wel aan verandering onderhevig zijn om het invoeren en aanpassen van lessen steeds eenvoudiger te maken voor onze leden. Het lesrooster is nu een maandelijks overzicht van alle lessen en evenementen bij de HYR. We werken eraan om hier een meer overzichtelijk weekoverzicht van te maken. Mocht je nog andere suggesties hebben voor verbetering? Laat het gerust weten. Helaas zullen we niet kunnen voldoen aan alle wensen i.v.m. de technische beperkingen van het systeem dat we hiervoor gebruiken.

Invoeren van lessen kan pas nadat je geregistreerd en ingelogd bent. Hopelijk wijst e.e.a. zichzelf wanneer je ons lesrooster bekijkt.

Social media

Zie je een leuk nieuwsbericht of evenement op onze website staan? Via social media knoppen onderaan het bericht, kun je berichten makkelijk delen via verschillende social media.

We hopen dat jullie de nieuwe website kunnen waarderen! Voor vragen of opmerkingen, mail gerust naar website@hyr.nl.

 

2 antwoorden
  1. Heleen Kraan
    Heleen Kraan zegt:

    Het is helaas niet mogelijk om met inloggegevens van de oude website in te loggen op de nieuwe website.
    Wil je voor de eerste keer een reactie plaatsen of les invoeren? Registreer je dan eerst en log vervolgens in met je gebruikersnaam en door jou ingestelde wachtwoord.
    De linkjes om lessen te wijzigen en je eigen lesrooster in te zien werken nu ook. 🙂

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie