Een koud laatste HYR wedstrijdweekend van 2017

Afgelopen weekend werd weer een indoor dressuurwedstrijd verreden bij de Hollandsche IJsselruiters. Dit laatste HYR-wedstrijdweekend in 2017 was koud, maar daardoor niet minder succesvol voor onze eigen leden. Marije Spaan en Demi Laudabilis wonnen met 205,5 en 200,5 punten de klasse M2 paarden. Ze werden op de hielen gezeten door Pam Lissenburg, die met Rudmer D 198,5 en 202,5 punten tweede werd.

In de klasse M1 paarden was er in de eerste proef een gedeelde eerste plek voor Robina de Jong met 191,5 punten. In beide proeven eindigde Jolanda Boere-Mulder met Grace Kelly B op de tweede plek. Ook de klasse L1 paarden was prooi voor twee HYR-leden: Anita Steenbergen-Stigter wist beide proeven te winnen met 197,5 en 192,5 punten. Xandra van der Klis mocht in de tweede proef het rode lint ophalen, zij reed met Falina B naar een score van 190,5 punten.

Ook de jonge aanwas was succesvol: Dijon Uitbeijerse reed in de klasse L1 pony’s naar een mooie score van 191 punten. In de eerste proef van de klasse B pony’s mocht Loraine van der Kleij het rode lint op komen halen, zij reed met Amigo een score van 196 punten bijeen en werd daarmee tweede. In de tweede proef mocht Danique Spruit naar voren komen voor de tweede plaats, met pony Amigo reed zij 195 punten bijeen. Ook Marijn Hoogenboom en Donna Fleur van Kats deden het niet onverdienstelijk in deze rubriek, beiden reden naar mooie winstpunten. Miralda Treur behaalde twee keer een mooie derde plek met haar pony Buffy in de Bixie klasse B1. Fenna Pasman, de jongste van het stel, stapte dapper na een val van haar pony weer op en werd met 72 en 66 punten twee keer tweede in de Bixie rubriek klasse A.

Iedereen gefeliciteerd met deze mooie resultaten en tot op onze volgende wedstrijden! Na een winterstop gaan we op 24 en 25 februari 2018 namelijk weer verder met het indoorseizoen.

Eerst staat 19 januari de nieuwjaarsbingo op de planning. Jullie komen toch ook?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie