Huurpony dressuurwedstrijd bij de Hollandsche IJsselruiters

Op zaterdag 8 april werd de derde wedstrijd in de reeks wedstrijden voor de titel ‘Junior IJsselruiter van 2017’ verreden. De strijd om de titel wordt dit jaar beslecht in 3 dressuur- en 2 springwedstrijden. Afgelopen zaterdag stond de tweede dressuurwedstrijd op het programma.

De wedstrijd begon met de klasse L2 en L1. Met een superscore van 207 punten eindige Cathelijne Bijen met Sam op de eerste plaats. Op de tweede plaats volgde Mariëlle van Zuilen met Nino. Derde in deze klasse werd Kim van Dijken. Pony Sam deed goede zaken die middag, want ook in de klasse L1 werd Sam eerste, dit keer met Mandy Steenkamer. Het rode lint was voor Mahlika Leeman, met een halve punt minder eindige Nikita Bos op de derde plaats.

Met grote afstand van de rest van het deelnemersveld werd Lotte Verdel in de klasse B eerste. Met 212 punten mocht zij het oranje lint op komen halen. Tweede werd Aniek de Jong met 206 punten. De derde plaats was voor Anne Baauw, die met Moos naar 205 punten reed. In de klasse B zonder galop kwamen de allerjongsten aan de start. Deze klasse werd onderverdeeld in een groep met begeleiding en een groep zonder begeleiding. Het deelnemersveld in de groep met begeleiding bestond uit twee heren. Met 68 punten werd Mike Blommers eerste, met 64 punten volgde Kyandro Jacobs op de tweede plaats. In de groep zonder begeleiding ging het oranje lint naar Luna van Bijsterveld, het rode lint naar Noa Verdouw en het witte lint naar Nora Molenaar.

Op zaterdag 20 mei wordt er weer een springwedstrijd verreden voor de huurponykinderen. Hopelijk tot dan?


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie