Laatste dressuur indoor van het seizoen bij HYR

Afgelopen weekend verscheen weer een groot aantal HYR-leden aan de start van de laatste wedstrijd van het indoorseizoen. Het weekend begon op zaterdagochtend met de allerkleinsten, in de Bixie klasse AA werd Fenna Pasman twee keer tweede. Met Rush reed zij in beiden proeven naar een mooie score van 72 punten. In de klasse B pony’s werd Dijon Uijtbeijerse in beide proeven tweede met 186 en 187,5 punten. In de klasse Z2 paarden mocht Jolanda Harkema twee keer het rode lint op komen halen, met Caruso werd zij twee keer tweede met 214 en 206 punten. Op zondag maakte Marije Pasman haar debuut in de klasse M2, en wist deze met 206 en 200,5 punten te winnen. De klasse M2 werd in handicap met de klasse M1 verreden, waarin Hendrika Engelhard tevens een winstpunt behaalde. Alina Kasbergen maakte met Twigs haar debuut in de klasse B paarden, en reed naar een mooie eerste winstpunt. Van de 7 deelnemers in de klasse L1/L2 paarden, waren er maar liefst 4 deelnemers HYR-leden. Zowel Minke van der Stok, Xandra van der Klis, Robina de Jong en Laura Kroeze reden in beide proeven naar winstpunten. In de eerste proef mocht Minke van der Stok tevens het rode lint ophalen, met 197 punten werd zij met Heaven tweede.

Onze eerstvolgende dressuurwedstrijd staat gepland op zondag 4 juni en is tevens de eerste outdoorwedstrijd, tot dan?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie