HYR info en nieuws

heksenfestijnHeksenfestijn 2016

Aanstaande zaterdag zal onze vereniging met een informatiekraam aanwezig zijn op Heksenfestijn te Oudewater. Een van onze huurpony’s zal ons hierbij komen vergezellen. We proberen hiermee de Hollandsche IJsselruiters meer naamsbekendheid in de regio te geven en nog meer kinderen enthousiast te maken voor onze sport en het ponyrijden. Komen jullie ook gezellig even langs?

 

Clubkampioenschappen + BBQ

  • Vanwege te weinig inschrijvingen is besloten het clubkampioenschap en de aansluitende BBQ NIET door te laten gaan.

Zaterdag 2 juli zullen de Open Clubkampioenschappen verreden worden bij de Hollandsche IJsselruiters. Schrijf je hiervoor in voor 24 juni! Dit is jouw mogelijkheid om tijdens een vriendschappelijke wedstrijd een dressuurproefje te rijden voor een echte jury. Bovendien kun je een echt springparcours rijden tijdens het clubkampioenschap! Zelfs wanneer je nog weinig ervaring hebt met het springen, geven we je de mogelijkheid kennis te maken met het rijden van een parcours om de door jou gewenste hoogte.

Rijd je niet mee met het clubkampioenschap? Reden genoeg om toch even te komen kijken. Na afloop vind er een gezellige barbecue plaats. Ook hiervoor kun je je nog inschrijven!

Klik hier voor meer informatie over het Clubkampioenschap en BBQ. Graag tot dan!

Discus Fauna Plaza sponsort HYR

Regelmatig sponsort Discus Fauna Plaza de Hollandsche IJsselruiters met leuke prijzen voor onze wedstrijden of andere evenementen. Voor de HYR-kraam op Heksenfestijn heeft Discus Fauna Plaza weer leuke spullen beschikbaar gesteld. Bedankt hiervoor!

Screenshot 2016-06-09 at 17.43.52