De HYR Kidzclub is er speciaal voor alle kinderen die van paarden en pony’s houden! Iedereen is welkom! Of je nu lid bent of niet, dat maakt niet uit. Vriendinnetjes en vriendjes mogen dus gewoon mee.

Bij de HYR Kidzclub gaat het erom dat iedereen gezellig is met elkaar. Het thema is paard en daarom maakt het dan ook helemaal niet uit of je even door de bak wilt rennen en hinniken, want dat wordt ook niet als “raar” gezien… Hier kun je gewoon even paardengek zijn. Ook jongens zijn hier actief en omdat het paard centraal staat is het voor jongens en meisjes helemaal geen probleem om leuk samen te spelen. Voor kinderen zijn school en sport vaak twee heel verschillende werelden, maar wat wij nu zo belangrijk vinden is dat sport niet alleen om “winnen” of “de beste zijn” gaat, maar vooral ook om je fijn, ontspannen en welkom te voelen. En omdat alle kidz dezelfde liefde delen ontstaan er vaak de mooiste vriendschappen!

Hoe kun je je opgeven?

Je kunt een app sturen naar Elske (06-24924304) of mailen naar info@hyr.nl.

Wanneer?Wat?Wat moet je meenemen?
2 november 2019
10:00 – 12:00

€7,50

Lichtgevend hesje maken voor op je paard en of op de fiets.
&
Armbandjes / ketting maken met keuze uit duizenden kralen

Muffins en limonade

Schaar
30 november 2019
15:00 – 18:30

€7,50 p.p.

Speurtocht rond de manege
De kinderen worden detectives en moeten een mysterie oplossen. Zwarte Piet is verdwenen! Maar Piet heeft alle cadeautjes van de kinderen bij zich. Met aanwijzingen en opdrachten zullen de detectives Piet hopelijk vinden…

Daarna gaan we friet eten en een film kijken.

HOOR WIE KLOPT DAAR KINDEREN?

Je goede gedrag
26 januari 2020
08:30 – 11.45

HYR leden tot 18 jaar – gratis
niet-leden – €12.50

Jumping AmsterdamVerrekijker 😉
14 maart 2020

€15,00 p.p.

Dat vertellen we later!

Let op: doe bij de HYR Kidzclub activiteiten kleren aan die vies mogen worden!