Hollandsche IJsselruiters

Lidmaatschap

Paardensportvereniging de Hollandsche IJsselruiters is een vereniging waar leden met een eigen paard of pony lid kunnen worden om zo de mogelijkheid te hebben gezamenlijk de paardensport te kunnen beoefenen. Zowel de recreatieruiter als fanatieke wedstrijdruiter binnen de verschillende disciplines zijn binnen onze vereniging van harte welkom.

Sinds november 2019 is het helaas niet meer mogelijk om huurponylessen te volgen bij onze vereniging.

Wil je lid worden van de Hollandsche IJsselruiters?

Dat kan door onderstaand aanmeldingsformulier te downloaden en volledig ingevuld te mailen naar ledenadministratie@hyr.nl.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Jacqueline v.d. Kant (secretariaat) via bovenstaand emailadres.

Contributie

Het lidmaatschap voor de Hollandsche IJsselruiters wordt aangegaan voor een heel jaar. Bij opzegging halverwege het jaar blijf je het volledige contributiebedrag van dat jaar verschuldigd.

LET OP: Alle rijdende leden van de Hollandsche IJsselruiters worden automatisch aangemeld bij de paardensportbond KNHS. Onderstaande bedragen zijn exclusief KNHS-lidmaatschapskosten (2018: €21,75).

Contributie HYR
Lidmaatschap paarden€195 p.j.
Lidmaatschap pony’s€155 p.j.
Lidmaatschap zonder gebruik faciliteiten€45 p.j.

Verenigingslessen

Wilt u mee doen aan de verenigingslessen? Dan dient u zich hiervoor apart aan te melden door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en te mailen naar ledenadministratie@hyr.nl.

Om de continuïteit van de verenigingslessen te waarborgen, geldt de inschrijving voor verenigingslessen voor minimaal een half jaar. De verenigingslessen zullen per half jaar via automatische incasso geïncasseerd worden.

De verenigingslessen voor paardruiters vinden plaats op woensdagavond en voor ponyruiters op vrijdagmiddag. Neem voor meer info contact op via bovenstaand mailadres of kom gerust eens kijken bij de lessen.

Verenigingslessen
Verenigingsles paarden€6 per les
Verenigingsles pony’s€5 per les
X
X