0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Hierbij de startlijst voor de foute kür op muziek op zaterdag 10 september 2022. Ben je bezoeker of deelnemer? Lees dan onderstaande informatie goed door. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via evenementen@hyr.nl.

Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes! Tot zaterdag!

Hendrika, Sabine, Valerie en Ineke

Informatie deelnemers

Gelieve de muziek uiterlijk 5 september door mailen naar evenementen@hyr.nl. Het inschrijfgeld kun je bij aankomst voldoen in de kantine. Er kan betaald worden met pin of gepast contant geld. Het inschrijfgeld bedraagt 7.50 euro per persoon voor HYR leden en 10 euro per persoon voor niet-leden. Zorg dat je ruim op tijd klaar staat voor deelname. De kür op muziek wordt verreden in de buitenbaan. Losrijden kan in de binnenbaan.

De startlijst is onderaan dit bericht te vinden.

Informatie bezoekers

Kom je deze foute toppers aanschouwen en aanmoedigen? Je bent uiteraard van harte welkom. Als je bezoeker bent vragen je wel om op de fiets te komen. Het parkeerterrein is alleen bereikbaar voor deelnemers en vrijwilligers. Indien het écht niet mogelijk is om de auto thuis te laten, verzoeken we je elders te parkeren (bv. bij de begraafplaats schuin tegenover). De kantine is geopend en onze Tineke staat klaar om je trek te stillen met vers gebakken wafels!

Startlijst