Aanstaande zaterdag vindt de kür op muziek wedstrijd plaats bij de Hollandsche IJsselruiters. De deelnemers hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om een mooie proef te verzinnen en de juiste muziek erbij te zoeken. Ook is er veel getraind om alles perfect uit te laten komen. Zaterdag zullen zij eindelijk kunnen laten zien dat dat zijn vruchten heeft afgeworpen.

We stellen het zeer op prijs dat u als bezoeker zoveel mogelijk met de fiets naar de Hollandsche IJsselruiters komt. De fiets kunt u kwijt links om de hoek, voor de grote rijhal (bij de oude ponystallen). Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren op het terrein van de touwfabriek (Hekendorperweg 36, Oudewater). Vanaf daar is het een klein stukje lopen naar het HYR-terrein. Voor bezoekers die slecht ter been zijn is er parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein van de dierenarts (direct naast HYR). LET OP: het aantal parkeerplekken hier is beperkt!

Zie hieronder de startlijst (versie 6-dec). Zorg er ook voor dat je deze week (en uiterlijk zaterdag 12.00 uur) je muziek aanlevert door je digitale bestand te mailen naar sponsor@hyr.nl. Dan kan de muziek van tevoren getest worden.

Deelnemers kunnen parkeren op het HYR-terrein. Zorg dat je allemaal in dezelfde richting geparkeerd staat, dan is er het meeste plek en kan iedereen ook weer makkelijk weg. Er is op de avond zelf een parkeerwacht aanwezig die u kan informeren wanneer e.e.a. onduidelijk is.

Als pauze nummer hebben we deze keer een spectaculair optreden van Tess de Weerdt met haar Spaanse paard. Zij geeft les op Spaanse paarden en geeft regelmatig demonstraties. Onlangs is zij ook op het Horse Event geweest, dus wellicht hebben jullie haar daar al kunnen bewonderen. Zaterdag dus ook bij ons in Oudewater!

Voor vragen kunt u terecht bij de Evenementencommissie via evenementen@hyr.nl.

Alvast heel veel succes allemaal en tot zaterdag!

6-dec: Startlijst is iets aangepast!

Startlijst kür op muziek wedstrijd van zaterdag 8 december
StarttijdAct
16.15Domino Tak & Nikita Mulder
16.30Monique v.d. Akker
16.45Sanne Gelderblom
17.00Babette Pietenstyle
17.15Verrassingsact Mike & Madou
17.30Marije Kasbergen
17.45Kerstact – Tessa, Annemarie, Fenna, Danique (HP Jolanda)
18.00Pauzenummer Tess Weerdt
18.30Ghost Busters – Jizra, Marijn, Miralda, Nicky
18.45Peter Pan – Mirthe, Liset, Willemine, Lotus, Noa (HP Britt)
19.00Viertal Rianne, Annelies, Marijn & Mery
19.15Bo Leijten
19.30Haffies 2.0 – Achttal Haflingers
19.45Unicorn act – Maaike en Roos (HP Jolanda)