Hollandsche IJsselruiters

Lessen bij Hollandsche IJsselruiters

Bij de Hollandsche IJsselruiters zijn volop mogelijkheden voor het volgen van lessen met je eigen paard of pony. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden.

Verenigingsles
Voor leden met eigen paard of pony die een lidmaatschap hebben met gebruik van de accommodatie, is er de mogelijkheid om een of meerdere verenigingslessen te volgen. Kijk voor meer info op de pagina Verenigingslessen.

Privéles
Voor leden met een accomodatie-lidmaatschap is het ook mogelijk om privéles te rijden, zowel dressuur- als springlessen zijn. Dit kan van instructie die verbonden is aan de vereniging of eigen instructie. Let op! Vanwege veiligheidsredenen moeten alle instructeurs die lesgeven op de accommodatie van de Hollandsche IJsselruiters gediplomeerd zijn.

Heb je een privéles op de planning staan? Zet dit dan ook tijdig in het online lesrooster van de vereniging. Want er dient altijd een rijbaan beschikbaar blijven om vrij te kunnen rijden. Via dit lesrooster kun je de rijbaan reserveren waar jij jouw privéles wil rijden. Uiteraard blijft voor andere leden altijd toegestaan om tijdens een privéles, dezelfde rijbaan te gebruiken.

Lesrooster
Het lesrooster bevat alle lessen en andere activiteiten waarvoor de accommodatie en rijbanen van de vereniging gereserveerd kan worden. Wil je een privéles inplannen of gebruik maken van de accommodatie? Kijk dan vooraf in het lesrooster om er zeker van te zijn dat deze beschikbaar is.

Overigens is het altijd toegestaan om gebruik te maken van de rijbaan als er privéles is. Wanneer er verenigingles is, is de betreffende rijbaan alleen beschikbaar voor leden die meerijden in deze les. Maar uiteraard is de andere rijbaan dan beschikbaar om vrij in te rijden.

X
X