Hollandsche IJsselruiters

Lessen bij Hollandsche IJsselruiters

Bij de Hollandsche IJsselruiters zijn volop mogelijkheden voor het volgen van lessen met je eigen paard of pony. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden. Klik gerust door naar de informatiepagina of neem contact met ons op via info@hyr.nl.

Verenigingsles

Voor leden van de Hollandsche IJsselruiters met eigen paard of pony die een lidmaatschap hebben met gebruik van de accommodatie, is er de mogelijkheid om verenigingsles te volgen. Voor paarden zijn deze dressuurlessen op woensdagavond en ze worden gegeven door Sabine Demmer. Voor pony’s zijn de verenigingslessen op maandag en vrijdag en ze worden gegeven door respectievelijk Britt Dekker en Jolanda Boere.

Kijk voor meer info op de pagina VERENIGINGSLESSEN.

Privéles

Leden die een lidmaatschap hebben met gebruik van de accommodatie kunnen privéles krijgen van instructie die verbonden is aan de vereniging, of eigen instructie meenemen. Dit geldt voor zowel dressuur als springles. Vanwege veiligheidsredenen moeten alle instructeurs die les geven op de accommodatie van de Hollandsche IJsselruiters gediplomeerd zijn.

Plan je privé les tijdig in in ons online lesrooster. Ten alle tijden moet er namelijk een rijbaan beschikbaar blijven om vrij te kunnen rijden zonder instructie. Via het lesrooster kun je de rijbaan reserveren. Het blijft voor andere leden echter wel toegestaan om tijdens een privéles dezelfde rijbaan te ook gebruiken.

Lesrooster

Het lesrooster bevat alle lessen en andere activiteiten waarvoor rijbanen gereserveerd worden. Wil je een privéles inboeken of gebruik maken van de accommodatie? Kijk dan even in het lesrooster of de rijbaan gereserveerd is. Overigens is het toegestaan om gebruik te maken van de rijbaan als er privéles is.

X
X