Aanstaande zaterdagmiddag vindt de kür op muziek wedstrijd plaats bij de Hollandsche IJsselruiters. De deelnemers hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om een mooie proef te verzinnen en de juiste muziek erbij te zoeken. Ook is er veel getraind om alles perfect uit te laten komen. Zaterdag zullen zij eindelijk kunnen laten zien dat dat zijn vruchten heeft afgeworpen.

We stellen het zeer op prijs dat u als bezoeker zoveel mogelijk met de fiets naar de Hollandsche IJsselruiters komt. De fiets kunt u kwijt links om de hoek, voor de grote rijhal (bij de oude ponystallen). Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren op het terrein van de touwfabriek (Hekendorperweg 36, Oudewater). Vanaf daar is het een klein stukje lopen naar het HYR-terrein. Voor bezoekers die slecht ter been zijn is er parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein van de dierenarts (direct naast HYR). LET OP: het aantal parkeerplekken hier is beperkt!

Zie hieronder de startlijst. Het heeft de voorkeur om je muziekbestand (bv. mp4-bestand) minimaal een dag van tevoren te mailen naar sponsor@hyr.nl. Dan kan de muziek voorafgaand aan het evenement getest worden. Deelnemers die met de trailer komen kunnen parkeren op het HYR-terrein. Zorg dat je allemaal in dezelfde richting geparkeerd staat, dan is er het meeste plek en kan iedereen ook weer makkelijk weg. Er is op de dag zelf een parkeerwacht aanwezig die u kan informeren wanneer e.e.a. onduidelijk is.

Voor vragen kunt u terecht bij de Evenementencommissie via evenementen@hyr.nl.

Startlijst kür op muziek – zaterdag 1 februari 2020

Tijd Act
13:00 Caroussel – groep Jocelle
13:15 Babette met Happy
13:30 Tiny met Sjors
13:45 Viertal Hannah / Daisy / Lieke / Sanne
14:00 Marije met Amigo
14:15 PAUZE – meet and greet Minnie Mouse en Sneeuwwitje
14:45 Ranch4 – Rianne en Annelies
15:00 Monique van den Akker
15:15 Duo Mara en Caitlyn met Xandro en Emily
15:30 HYR pony achttal

Alvast heel veel succes allemaal en tot zaterdag!