Hollandsche IJsselruiters

Huurponylessen

Is uw zoon of dochter gek op paarden en alles wat daarmee te maken heeft? Wilt u uw kind de beginselen van het paardrijden laten leren en hem/haar kennis te laten maken met de verzorging er omheen? Dan bent u bij de Hollandsche IJsselruiters aan het goede adres!

De Hollandsche IJsselruiters beschikt over een aantal huurpony’s waarmee kinderen vanaf de leeftijd van 7 jaar kunnen meerijden in onze huurponylessen. Onder begeleiding van onze ervaren en zeer enthousiaste instructrices leren zij alles over de basis van het paardrijden, de verzorging en de omgang met de pony’s. Alle instructie bij de Hollandsche IJsselruiters is in het bezit van de benodigde diploma’s en/of certificaten. Wanneer uw kind al enige ervaring heeft met het paardrijden, kan hij/zij uiteraard ook terecht in de meer gevorderde lessen.

Wilt u uw kind opgeven voor huurponylessen?

De kosten voor de huurponylessen bedragen €49,50 per maand (gedurende 12 maanden per jaar). Wanneer er een keer een les gemist wordt, is er de mogelijkheid deze les in te halen tijdens een van de andere lessen. Dit gaat in overleg met de instructie. Ook is er de mogelijkheid om privéles te rijden (€25 per half uur).

U kunt uw zoon of dochter opgeven voor de huurponyles door het invullen van onderstaand inschrijfformulier en te mailen naar huurpony@hyr.nl. Omdat de betaling via automatische incasso gaat dient u bij aanmelding ook een machtigingsformulier te ondertekenen en op te sturen. Hieronder kunt u alle benodigde formulieren downloaden.

AANMELDFORMULIER HUURPONYLES

MACHTIGINGSFORMULIER HUURPONYLES

Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze instructrices of door te mailen naar huurpony@hyr.nl.

Voor opzeggen van de huurponylessen kunt u eveneens een formulier in te vullen en mailen naar huurpony@hyr.nl. Zorg ervoor dat u dit tijdig regelt, zodat de vrijkomende plek in de les snel opgevuld kan worden door een andere enthousiaste ruiter of amazone.

AFMELDFORMULIER HUURPONYLES

Huurpony springlessen

Voor de meer gevorderde huurponyleden is er de mogelijkheid ook springlessen te volgen. Deze les geldt als extra les naast de wekelijkse huurponyles. De kosten van deze extra les bedragen €10 per les.

Aanmelding voor het volgen van springlessen gaat in overleg met de instructie. Vraag gerust naar de mogelijkheden door te mailen naar huurpony@hyr.nl.

X