Onderlinge wedstrijden én Clubkampioenschap

Er zullen een tweetal onderlinge wedstrijden georganiseerd worden door onze evenementencommissie. De eerste zal verreden op zaterdag 2 mei a.s. en de tweede wedstrijden op zaterdag 12 september a.s.. Op beide wedstrijden kun je inschrijven in zowel dressuur als in het springen. De wedstrijden zijn bedoeld voor álle HYR-leden, een officiële startpas is uiteraard niet nodig.

Heb je nog nooit een wedstrijd gereden? Of wil je eens extra oefenen in het rijden van een dressuurproef of springparcours? Dan is dit dé ideale mogelijkheid! Ook al onze meer ervaren wedstrijdruiters en -amazones zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om mee te doen. Het lijkt ons extra leuk om een zo breed mogelijke deelname te hebben aan deze onderlinge wedstrijden, dus zowel pony- als paardruiters, groot en klein, jong en oud. Het plezier in paardrijden staat uiteraard voorop.

De resultaten van beide onderlinge wedstrijden tellen mee voor het HYR Clubkampioenschap. De combinaties die over beide wedstrijden het best, hoogst en meest constant presteren, zullen gehuldigd worden als HYR Clubkampioenen. Meer info over de verschillende categorieën van het HYR Clubkampioenschap volgt later. Wanneer je aan beide wedstrijden deelneemt, doe je automatisch mee aan het HYR Clubkampioenschap.

Inschrijven voor de eerste wedstrijd kan t/m 20 april door te mailen naar wedstrijden@hyr.nl onder vermelding van je naam, naam paard/pony, klasse en discipline. De kosten bedragen 5 euro per rubriek. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via evenementen@hyr.nl.

We hopen op een grote en enthousiaste deelname!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie