Geef je op voor de dressuurclinic van Evert de Jong

Op zaterdag 26 oktober organiseren de Hollandsche IJsselruiters een leuke en leerzame clinic door meervoudig Grand Prix-ruiter en zeer ervaren trainer Evert de Jong. Geef je snel op door te mailen naar evenementen@hyr.nl onder vermelding van je naam, paard/pony en de klasse waarin je momenteel uitkomt. De kosten bedragen 45 euro voor HYR-leden en 47,50 euro voor niet-leden. Inschrijving is pas definitief na betaling van het volledige inschrijfgeld via NL02 RABO 0160 6757 66 (t.n.v. Hollandsche IJsselruiters).

De clinic is voor iedereen, dus ongeacht welk niveau je rijdt: net beginnend met jong paard, subtop of wellicht al zware tour, het maakt niet uit!

Tot op 26 oktober!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord