HYR Manegedag: Kom je ook?

Op zaterdag 5 oktober organiseert onze vereniging van 13.00 tot 17.00 uur de HYR Manegedag. Tegelijkertijd is er ook een open dag bij onze buren: Dierenkliniek Benschop Oudewater. Oftewel, een superleuke gelegenheid om een kijkje te komen nemen bij zowel onze manege als de naastgelegen dierenkliniek.

Uiteraard kun je op onze open dag kennis komen maken met het paardrijden door een ritje te maken op een van onze huurpony’s. Verder zijn er die dag allerlei leuke dingen te doen en te zien, zoals een mini-boerenmarkt, een springkussen, kleurwedstrijd, prijsvraag en nog veel meer. Ook zijn er die dag interessante demonstraties van een gebitsverzorger, hoefsmid, hondentrainer en dierenfysiotherapeut.

Voor de kleintjes is er ook veel leuks te beleven en te zien. Naast het ponyrijden en springkussen natuurlijk! Leuk om te vermelden is dat je je eigen unicorn kunt knutselen (in samenwerking met ES&ZO).

Toegang voor deze dag is uiteraard GRATIS.

We hebben er zin in. Kom je ook gezellig?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord