Startlijst HYR Open Clubkampioenschap

Aanstaande zaterdag worden de HYR Open Clubkampioenschappen verreden. De definitieve startlijst is onderaan te downloaden. Check deze startlijst goed of je starttijden gewijzigd zijn! Mocht je je onverhoopt af moeten melden vernemen wij dit graag via wedstrijden@hyr.nl.

Afhankelijk van het weer wordt de wedstrijd in de binnenbaan verreden, losrijden in de buitenbaan. Bij mooi weer wordt de wedstrijd naar buiten verplaatst.

Per klasse van een discipline wordt er een klassement opgemaakt waarvan er een prijsuitreiking plaatsvindt. Niet-leden kunnen geen clubkampioen worden, maar doen wel mee in het klassement per klasse van de discipline. Degene met de hoogste dagscore in de betreffende discipline wordt gekroond tot clubkampioen. De prijsuitreiking van alle rubrieken en clubkampioenen vindt na afloop van de dag plaats in de kantine. Dit jaar kennen we de volgende clubkampioenen: springen pony’s, springen paarden, dressuur pony’s, dressuur paarden en bixie.

Betaling van het inschrijfgeld vindt plaats bij het wedstrijdsecretariaat in de kantine, betaling dient plaats te vinden alvorens je gaat losrijden. Kosten per proef en/of parcours voor leden zijn €7,50,-, voor niet leden €10,-. Mocht je een box voor deze dag gehuurd hebben, bedraagt de boxhuur €5,- per dag.

De prijzen voor het clubkampioenschap worden ter beschikking gesteld door de Spruithoeve te Oudewater. Hartelijk dank!

We wensen alle deelnemers veel succes en vooral heel veel plezier!

 

STARTLIJST OPEN CLUBKAMPIOENSCHAP – definitief (versie 22-mei-2019)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord