Startlijst springwedstrijd online

Afgelopen weekend werd er op allerlei verschillende niveau’s dressuur gereden tijdens de KNHS dressuurwedstrijd bij de Hollandsche IJsselruiters. Aankomende zaterdag is het de beurt aan de springers van onze vereniging, want dan zal er in de binnenrijbaan een springparcours staan waar de jeugdleden met zowel de huurpony’s als ook eigen pony’s overheen zullen gaan.

Het programma begint om 14.00 uur met de meest ervaren huurponyleden. Het losrijden begint om 12.30 uur en vanaf 10.00 uur is iedereen welkom om te helpen met poetsen en vlechten van de pony’s. Voor alle deelnemers is het heel belangrijk dat je goed op tijd aanwezig bent om het parcours te verkennen. Zie hieronder wanneer er voor elke rubriek wordt verkend:

13.00 uur – parcours verkennen: 65 cm en 45 cm

14.45 uur – parcours verkennen: 30 cm

15.45 uur – parcours verkennen: balkenparcours (en 30 cm eigen pony)

16.45 uur – parcours verkennen: 50 cm (eigen pony’s)

De definitieve startlijst is hieronder te downloaden. Check deze nog even of jouw starttijd of startplek niet is gewijzigd.

LET OP: het programma is ruim opgezet. Houd er rekening mee dat we iets in gaan lopen. Het is dus erg belangrijk dat je goed op tijd aanwezig bent om parcours te verkennen en los te rijden.

Tot zaterdag!!

DEFINITIEVE STARTLIJST SPRINGWEDSTRIJD – versie 6-apr-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie