Uitdagend parcours tijdens huurpony springwedstrijd

Op zaterdag 20 mei ging de strijd voor de titel ‘Junior IJsselruiter van 2017’ verder met de tweede en tevens laatste springwedstrijd. De strijd om de titel wordt dit jaar beslecht in 3 dressuur-, en 2 springwedstrijden. Nadat tijdens de vorige wedstrijd bijna alle deelnemers foutloos door het parcours heen zijn gegaan, is het parcours dit keer een moeilijker parcours met onder andere een kleine muur neer gezet.

De dag ving aan met de klasse 65 cm. In deze klasse waren vier prijzen te verdelen. Op de eerste plaats eindige Lotte Verdel met Fokke met 66+ punten. Op de voet volgde Marielle van Zuilen, die eveneens 66 punten behaalde. Derde met 65 punten werd Mahlika Leeman op Moos. De vierde plaats was voor Loraine van der Kley die 62,5 stijlpunten bij elkaar reed.

De klasse 30/50 cm mocht Sabrina van Wees het oranje lint op komen halen, met Moos werd zij eerste. Op de tweede plaats eindige Simone de Vetten met Gaby en op de derde plaats mocht Lotus Dijkstra met de kleine Zarah aansluiten.

Ten slotte werd er voor de jongste kids een parcours met balken en pionnen klaargezet, het ‘Bixie’ parcours. Alle kinderen hebben zonder begeleiding het parcours afgerond. In deze klasse was de eerste plaats voor Luna Bijsterveld, zij behaalde 26 punten op Gaby. Tweede werd Roos Slootweg met 25++ punten, waarna Sanne Gelderblom op de derde plaats volgde. Sanne reed op Fokke mooi 25+ punten, net iets minder dan Roos. Ten slotte werd Nora Molenaar vierde in deze klasse met 25 punten.

Op zaterdag 8 april werd de derde wedstrijd in de reeks wedstrijden voor de titel ‘Junior IJsselruiter van 2017’ verreden. De strijd om de titel wordt dit jaar beslecht in 3 dressuur-, en 2 springwedstrijden. Zaterdag 8 april stond de tweede dressuurwedstrijd op het programma.

Op zaterdag 17 juni wordt de allerlaatste wedstrijd voor de titel ‘Junior IJsselruiter van 2017’ verreden. Deze dag wordt er een dressuurwedstrijd verreden en worden tevens de prijzen voor de ‘overall-kampioenen’ uitgereikt. We sluiten deze dag af met een BBQ voor de kids en ouders. Vergeet je niet in te schrijven!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie