Jolanda Boere Regiokampioen klasse L2

Afgelopen weekend werden de indoorkampioenschappen van Regio Utrecht voor de klasse B t/m M1 paarden verreden in Bunschoten. De Hollandsche IJsselruiters waren in de klasse L2 vertegenwoordigd door Jolanda Boere met haar paar Grace Kelly en Judy Schep met Gaston ES.

Al vroeg in het deelnemersveld kwam Jolanda met de zesjarige Grace Kelly in actie. Ze kwam tevreden de ring uit na een solide proef waar naar haar eigen zeggen ‘echt nog wel paar dingetjes beter hadden gekund’. De twee juryleden beloonden haar dressuurproef met een mooie gemiddelde score van 70%. Als een van de laatste deelnemers was Judy aan de beurt met de eveneens zesjarige Gaston ES. Judy had haar handen vol aan de energieke vosruin, die als halve volbloed gerust een ‘vreemde eend in de bijt’ genoemd mag worden tussen het dressuurgeweld. Tevreden kon Judy terugkijken op haar optreden. Een score van 64.3% en uiteindelijke 6e prijs werd hun deel.

Het bleef tot het einde spannend voor Jolanda en haar meegereisde familie en fans. Een combinatie naderde haar score tot op minder dan 0.1%, maar niemand wist dit te overtreffen. Jolanda en Grace Kelly werden gehuldigd als Regiokampioen klasse L2 dressuur paarden. Zij zullen onze regio vertegenwoordigen op de KNHS indoorkampioenschappen te Ermelo (zaterdag 4 maart).

Van harte gefeliciteerd met deze top prestaties! We wensen Jolanda alvast heel veel succes in de voorbereidingen en tijdens het KNHS kampioenschap!


JoBoere

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie