2016_flyer_kuropmuziek

Op zaterdag 10 december 2016 organiseert de evenementen commissie een wedstrijd kür op muziek bij de Hollandsche IJsselruiters. Lijkt het je leuk om een keer een kür op muziek te rijden? Dat kan! Iedereen mag zich inschrijven, ongeacht op welk niveau je rijdt. Voor eigen leden is deelname gratis. De kosten voor niet-leden bedragen €5 per persoon per proef.

Je kunt jezelf individueel of als tweetal (pas de deux) inschrijven of als groep. De individuele deelnemers en tweetallen zullen beoordeeld worden volgens het protocol behorend bij de klasse die je rijdt. Hierin staan de verplichte onderdelen die je moet laten zien en hoe het artistieke deel beoordeeld zal worden. De protocollen zijn hieronder te downloaden.
Ook kun je je inschrijven als groep (3 of meer personen). Groepen zullen beoordeeld worden op de originaliteit van de proef, de moeilijkheidsgraad en de originaliteit qua uitstraling.

De duur van de proeven moet liggen tussen 4.30 en 5 minuten. LET OP: de proeven zullen verreden worden in een 20x40m rijbaan. Uiteraard mag je zelf bepalen op welke muziek je rijdt. Muziek kun je aanleveren op een CD of USB-stick.

Inschrijven?
Meld jezelf vóór 3 december 2016 aan door te mailen naar evenementen@hyr.nl. Vermeld daarbij met hoeveel personen je de kür op muziek wilt rijden, op welk niveau (B zonder galop, B, L, M, Z1, Z2 paard, Z2 pony) en welk thema je gekozen hebt.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via evenementen@hyr.nl. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij! Leef je uit en veel succes en plezier bij de voorbereidingen!

Tot 10 december!

Evenementen commissie HYR


DOWNLOAD HIER DE PROEVEN/PROTOCOLLEN PER KLASSE:

kür op muziek – klasse B zonder galop

kür op muziek – klasse B (met galop)

kür op muziek – klasse L

kür op muziek – klasse M

kür op muziek – klasse Z1

kür op muziek – klasse Z2 paard

kür op muziek – klasse Z2 pony