Definitieve startlijst HYR Clubkampioenschap online!

Zaterdag 1 oktober a.s. vindt het HYR Open Clubkampioenschap plaats bij de Hollandsche IJsselruiters. De voorlopige startlijsten staan inmiddels online. Heb jij je ingeschreven? Check dan via onderstaande link de definitieve startlijst.

Per klasse van een discipline (bijv: klasse B mennen en klasse L1 dressuur) wordt er een klassement opgemaakt waarvan er een prijsuitreiking plaatsvindt. Niet-leden kunnen geen clubkampioen worden maar doen wel mee in het klassement per klasse en discipline. De tijdstippen waarop deze prijsuitreikingen plaatsvinden worden nader bekend gemaakt. De prijsuitreiking van alle clubkampioenen vindt na afloop van de dag plaats in de kantine. Dit jaar kennen we 6 clubkampioenen: mennen pony’s, mennen paarden, springen pony’s, springen paarden, dressuur pony’s en dressuur paarden.

Betaling van het inschrijfgeld vindt plaats bij het wedstrijdsecretariaat in de kantine, betaling dient plaats te vinden alvorens je gaat losrijden. Er bestaat ook de mogelijkheid om voor €15 per dag een box te huren. Mocht je gebruik willen maken van deze mogelijkheid vernemen wij dit graag via de mail (wedstrijden@hyr.nl).

Tijdens de clubkampioenschappen zal Dinske Wijkhuizen aanwezig zijn om alle deelnemers vast te leggen op camera (www.dwfotografie.com)

Dit is de definitieve startlijst. Kijk voor de zekerheid nog even of je starttijd is gewijzigd ten opzichte van de eerder gepubliceerde lijst. Zorg dat je goed op tijd aanwezig bent zodat een eventueel iets inlopend programma op de dag zelf geen onnodige stress oplevert!

We wensen iedereen een succesvolle en sportieve wedstrijd! Tot zaterdag!

DEFINITIEVE STARTLIJST HYR CLUBKAMPIOENSCHAP 2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie