Paardencoaching bij HYR

Vanaf heden start Mia Euwes bij De Hollandsche IJsselruiters met paardencoaching, genaamd Ostara-Coaching. Deze manier van coachen is voor zowel kinderen als volwassenen. Het coachen zal voornamelijk doordeweeks in de ochtenduren plaatsvinden, met een uitloper naar het begin van de woensdagmiddag. Het coachen duurt 1 uur met behulp van één van onze huurpony’s. Dit is uiteraard in overleg met de instructie goedgekeurd.

Mia geeft ook paardencoaching in Bergambacht en Benschop. Ze verwacht 2 of 3 keer per week een sessie te kunnen doen. Dit zal ze aangeven op het lesrooster.
Haar voorkeur gaat uit naar het gebruik van het paddock. Maar mocht het slecht weer zijn dan zal een gedeelte in de binnenbak worden afgezet.

Om te laten zien wat paardencoaching precies inhoudt, nodigt Mia alle leden van De Hollandsche IJsselruiters uit voor een éénmalig gratis kennismakingsworkshop op zaterdag 25 juni om 13.00 uur.
Zie bijgesloten flyers voor verdere informatie.

Wij wensen Mia veel plezier met het paardencoachen op onze locatie.


Informatie over paardencoaching

Paardencoaching is het inzetten van paarden, ook wel spiegelen met paarden genoemd.

Paardencoaching wordt steeds bekender, het inzetten van dieren bij het begeleiden van mensen. Paarden worden ingezet om antwoorden te vinden op diverse vragen.

De essentie van coachen met paarden is bewustwording, het paard is een sensitief dier dat zuiver en direct reageert op onze gedachte, gevoelens en intenties, zonder oordeel of menselijke interpretaties. Het paard reageert direct en zuiver. Door zonder een woord te zeggen geeft het paard ons kans om te voelen wat er echt in om ons gaat.

waarom paarden?

Paarden zijn van nature kuddedieren en moeten overleven door de kracht en de gemoedstoestand van de kudde. Het zijn krachtige dieren en worden al eeuwen ingezet en durven een relatie aan te gaan met de mens, is betrouwbaar en sensitief.

Hoe?

Je maakt contact met het paard door bij zijn kudde aan te sluiten.

Het paard heeft het vermogen om ons lichaamstaal te lezen, door de vertaling van de paardencoach krijg je inzicht in de oorzaak van je situatie,

Paardencoaching is geschikt voor iedereen, kinderen, volwassenen, ouders en teams. Ook als je geen ervaring hebt met paarden. Er wordt niet op het paard gereden.

Heb je moeite met : onzekerheden, zoeken naar een baan, contact maken, stress, keuzes maken, doelen stellen, grenzen aangeven, autisme, pesten ect…

Het paard is een hulpmiddel waarbij weinig wordt gesproken , het paard reageert op de persoon die bij hem komt staan en vrijwel onmiddellijk zal helder worden wat het paard je wilt vertellen.

Heb je interesse in paardencoaching en wil je het zelf ervaren of met vrienden, collega’s , familie of gezin dan ben je van harte welkom in het landelijke Lopikerwaard bij Mia Euwes of heb je vragen kan dat via info@ostara-coaching.com, tel: 0681239815 en www.ostara-coaching.home