Schrijf je snel in voor HYR kamp 2016!

Jullie hebben er lang op moeten wachten, maar hier is dan eindelijk meer informatie over hét ruiterkamp van 2016! We gaan van vrijdag 16 september 2016 (± 16:00 uur) tot en met zondag 18 september 2016 (±16:00 uur) op kamp naar Manege de Boschhoeve te Soerendonk.

Het programma zit vol met leuke activiteiten voor jong en oud. Voorop staat natuurlijk het paardrijden (over de heide, door het bos, een avondrit, voltige, clinic horseball, pimp je pony en zelfs zwemmen met de pony’s/paarden) maar er is ook een dropping, kampvuur en een barbecue. Er zijn genoeg pony’s/paarden te huur, maar je kunt natuurlijk ook je eigen paard/pony meenemen.

Op vrijdag 2 september 2016 om 19.30 uur wordt er een informatieavond gehouden in de kantine van de HYR.

Het vervoer dient zelf geregeld te worden. Als hier problemen mee zijn, kan dit worden opgelost tijdens de informatieavond.

Wil je gezellig mee maar wil je liever niet paardrijden? Geen probleem!
Wil je wel mee maar niet alleen? Geef gerust een vriendje/vriendinnetje op!

Je kunt je opgeven door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar de evenementen commissie, evenementen@hyr.nl.

Let op: jouw aanmelding is pas definitief als het geld binnen is voor 8 juli 2016 op het bankrekeningnummer van de evenementen commissie ten name van ‘Hollandsche IJsselruiters EC, Oudewater’. Het bankrekeningnummer is te vinden op het inschrijfformulier.

Let op, vol=vol! Mocht je niet mee kunnen in verband met teveel aanmeldingen, dan wordt er contact met je opgenomen en storten het geld terug. Er wordt geselecteerd op datum van aanmelding.

Bij kinderen die zich opgeven voor het kamp en willen paardrijden, zal in overleg met de instructie worden bepaald of hij/zij over voldoende rijvaardigheden beschikt om veilig aan dit kamp deel te nemen.

Annuleringen zijn alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk na overleg met de evenementen commissie.

Bij vragen kun je terecht bij de evenementen commissie, zie contactgegevens op het inschrijfformulier.

Met vriendelijke groet,
Evenementen commissie HYR

Inschrijfformulier ruiterkamp 2016