HYR Nieuwsbrief – april 2016

Website
De website is volledig vernieuwd! Met dank aan Heleen Kraan. De site opent met het laatste nieuws over onze vereniging. Door de website regelmatig te bezoeken, blijf je op de hoogte van de komende evenementen en de verrichtingen van onze leden op wedstrijden en kampioenschappen. Maak een nieuw account aan en zie wat de mogelijkheden zijn. En natuurlijk ontbreekt het lesrooster niet. Graag het rooster nauwkeurig invullen en bijhouden. Gaat de les onverhoopt niet door, graag weer even verwijderen.

Pril geluk
Zondag 20 maart is ze geboren, Maud, het kersverse dochtertje van Tom Bode en Heleen Kraan. Van harte gefeliciteerd met jullie kleine wondertje.

Huurpony’s (noodoproep!)
Een strak schema met vrijwilligers zorgt voor het op tijd voeren en mesten van de huurpony’s. Dit schema moet wat soepeler, maar de vrijwilligers ontbreken! Dus heb je een moment de tijd, geef je dan op via huurpony@hyr.nl. Hoe meer vrijwilligers, hoe minder vaak je op het schema staat!

Onderhoudscommissie
Ook doet de onderhoudscommissie een oproep. Twee personen voor het onderhouden van ons mooie grote locatie is helaas niet veel. De uiteenlopende klussen vragen om handige handjes. Heb jij van die handjes? Geef je dan op via onderhoud@hyr.nl.

Kamp
We gaan weer op kamp! De evenementencommissie heeft wederom een geweldig leuke accommodatie uitgekozen. Noteer alvast in de agenda: van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september. De flyer staat al op de site. Nader informatie volgt.

Rijbanen
De bodem van de binnen- en buitenbak wordt momenteel gecontroleerd en verbeterd door de firma Agterberg. Wanneer precies? Check even het lesrooster.

Wall of Fame
Een plekje op de Wall of Fame in de kantine van de HIJR. Wie wil dat nou niet! Omdat je b.v. gewoon enorm trots bent op je paard of pony, of dat je een heel bijzonder exemplaar hebt of juist omdat je samen een mega prestatie hebt geleverd. Aanmelden doe je via walloffame@hyr.nl. Dan krijg je te horen hoe aan te leveren en wat het jaarlijks kost. Deze info is ook te lezen op de Wall of Fame zelf.

Parkeren
Nog even een weetje. Wil je parkeren met je auto zónder trailer? Doe dat dan naast de mesthoop, vóór de betonnen wand. Dan hebben degenen die willen parkeren mét een trailer, juist fijn de ruimte.